TIKLA ARA

Toprağın Gölgesinde - La tierra y la sombra

Film Alfonso'nun hayatını anlatır. Bir zamanlar karısı olan kadın hala hayattadır, üvey kızı ve torunuyla birlikte yaşar.


Toprağın Gölgesinde - La tierra y la sombra filmini SALON 2 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Toprağın Gölgesinde - La tierra y la sombra

Toprağın Gölgesinde - La tierra y la sombra izle

İlk Gösterim tarihi: Toprağın Gölgesinde - La tierra y la sombra filmini 31 Mayıs 2016 Salı 10:00 tarihinde Digiturk SALON 2 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Toprağın Gölgesinde - La tierra y la sombra

2015 - Kolombiya, Fransa, Hollanda, Brezilya, Şili Dram Toprağın Gölgesinde - La tierra y la sombra filmin yönetmenliğini César Augusto Acevedo yaptığı. Oyuncuların Marleyda Soto, César Augusto Acevedo'ten oluşmaktadır.

Yaşlı bir çiftçi olan Alfonso, ağır hastalık geçiren oğlu ile ilgilenmek için evine döner. Alfonso'nun bir zamanlar karısı olan kadın hala hayattadır, üvey kızı ve torunuyla birlikte yaşar. Alfonso eski evini yeniden keşfeder. Onu bekleyen manzara bir çorak bir araziye benzer. Evin etrafını saran uçsuz bucaksız şeker kamışları sürekli kül bulutları oluşturuyordur. Onları terk ettikten 17 yıl sonra Alfonso, uyum sağlamak ve ailesini kurtarmak için çalışır.

Robert Pattinson Londra
'da dünyaya gelen Robert Douglas Thomas Pattinson, Clare ve Richard Pattinson ailesinin tek erkek çocuğudur. Pattinson'ın Lizzy ve Victoria adında iki ablası vardır. Barnes Tiyatrosu'nun ve aynı zamanda Londralı bir müzik grubunun da üyesidir. 13 yaşında Tower House okulundan ayrıldıktan sonra Harrodian Özel Okulu'na girerek burada eğitimini başarıyla tamamlamıştır.

Uma Karuna Thurman
, 1970 doğumlu ABD'li oyuncu. Quentin Tarantino'nun yönetmenliğini üstlendiği Ucuz Roman ve Kill Bill isimli filmlerde aldığı rollerle tanınmıştır.Annesi İsveç ve Alman kökenli, babası Amerikalı'dır. İki kez evlilik yapmıştır aktör Ethan Hawke'den iki çocuğu olmuştur. 2004'te boşanmışlarıdr. Ethan Hawke'den 1998 yılında Maya Ray Thurman-Hawke adında kızları olur.

Natalia Gastiain Tena
, İspanyol kökenli İngiliz oyuncu ve müzisyen. Harry Potter film serisindeki Nymphadora Tonks ve Game of Thrones dizisindeki Osha rolleriyle bilinmektedir.Natalia Tena, 1984'te İspanyol bir çiftin çocuğu olarak Londra'da doğdu. 2002 yılında About a Boy filmiyle sinemaya adım attı. Ayrıca profesyonel olarak müzikle uğraşan Tena, Molotov Jukebox grubunda şarkı söyleyip akordeon çalmaktadır.

Kristin Scott Thomas
, 24 Mayıs 1960 doğumlu İngiliz oyuncu. Daha çok Fransız yapımı romantik-dram filmlerinde rol almıştır. Fransız aktör Pio Marmaï ile başrolü paşlaştığı 2010 yapımı dram filmi In your hands ise kariyerinde rol aldığı en başarılı yapımlardandır.

Resimler

Toprağın Gölgesinde - La tierra y la sombra izle

Toprağın Gölgesinde - La tierra y la sombra izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies festival, la tierra y la sombra konusu, digiturk 2017 izle, la tierra y la sombra izle, toprağın gölgesinde izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.