TIKLA ARA

Suikast - Mechanic: Resurrection

Dünyanın en tehlikeli kiralık katilinin bu geçmişi geride bırakarak sakin bir hayat sürdürmek ve sevdiği kadınla birlikte olmak ister.


Everest izle


2016 - Fransa,ABD, Aksiyon ve Suç türündeki Suikast filminin yönetmenliğini Dennis Gansel yapıyor. Oyuncuları Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones'dan oluşmaktadır.

İlk filmdeki maceralarından sonra Arthur Bishop (Jason Statham), suikastçilik işini bırakmaya karar vermiştir. Ancak sevgilisi Gina (Jessica Alba) çok güçlü ve tehlikeli bir adam tarafından kaçırılınca, onun hayatını kurtarabilmek için yeniden eski işine dönmek zorunda kalacaktır. Görevi, dünyanın 3 farklı yerindeki birbirinden zor suikastleri gerçekleştirmek ve onlara kaza süsü vermektir.

Jason Statham 26 Temmuz 1967 Shirebrook, Derbyshire doğmuştur. İngiliz aksiyon, dövüş filmi oyuncusu ve atlama dalında dereceleri olan eski bir yüzücüdür. Daima kendi sahne dövüşünü ve hünerlerini sergiler. Kendi antikahramanlığı ile ünlenmiştir ve filmlerinde genellikle İngiliz aksanı ile konuşur.

Jessica Marie Alba Doğumu 28 Nisan 1981'dir. Altın Küre'ye aday gösterilmiş ABD'li oyuncu. Dark Angel, Günah Şehri, Fantastik Dörtlü ve Maviliklere Doğru, Good Luck Chuck gibi yapımlarda rol aldı. Maksim dergisinin Hot 100, Askmens.com sitesinin 99 En Fazla Beğenilen Kadın ve FHM'in 2007'de yaptığı Yeryüzündeki En Seksi Kadınlar listelerinde bir numara oldu. Oyunculuk kariyerinde birçok önemli ödül kazanmıştır.

Tommy Lee Jones 15 Eylül 1946 doğumludur. Akademi Ödülü, Altın Küre Ödülü, Emmy Ödülü ve Sinema Oyuncuları Derneği Ödülü kazanmış ABD'li aktör ve yönetmendir. Anne ve babası Libya'ya gittikten sonra Dallas'ta bir hazırlık kursuna katılan Jones, burada sinema oyuncusu olmayı kararlaştırdı. Okulundaki tiyatro programı sayesinde, oyunculuğa iyice alıştı. Üniversite yıllarında da tiyatroya devam eden Jones, mezun olduktan sonra New York'a taşındı. Sinemadaki ilk rolünü Aşk Hikayesi (1970) filmi ile elde etti ve One Life to Live isimli bir televizyon dizisinde çalıştı.

Resimler

Everest izle

Everest izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies premier, suikast fragman izle, suikast konusu, mechanic: resurrection izle, moviemax premier hd izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.