TIKLA ARA

Sağlam Adım - A Fine Step

Genç bir binicinin bir kaza sonucu sakatlanması ve psikolojisin bozulması hayatına giren güzel bir kız sayesinde düzelir.


Sağlam Adım - A Fine Step  filmini Digiturk Moviemax Family HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sağlam Adım - A Fine Step  

Sağlam Adım - A Fine Step izle

İlk Gösterim tarihi:Sağlam Adım - A Fine Step  filmini 13.11.2014 19:05 - 20:34 Digiturk Moviemax Family HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sağlam Adım - A Fine Step     

2014 - ABD Tür : Dram türündeki Sağlam Adım - A Fine Step  filmin yönetmenliğini Jonathan Meyers yaptığı Oyuncuların Leonor Varela , Luke Perry , Armand Assante , Justin Baldoni , Amy Lavere 'ten oluşmaktadır.

Rehabilitasyon dönemi... Uzman bir atçı bir kazadan sonra genç bir kızın yardımıyla toparlar. Bir uzman atlı onun üst atı ile travmatik bir kaza geçirir, o onu ve atı rehabilitede yardımcı olan bir genç kızın yardımı ile yarasını üstesinden gelir.

Leonor Varela Babası Franscisco Varela Şilili bir biyolog, annesi Leonor Palma Fransız-Macar bir dansçıydı. Alejandra adında bir kız kardeşi ve adları Javier ve Gabriel olan iki erkek kardeşi vardır. Varela'nın ailesi daha o 1 yaşındayken ülkesindeki askerî darbe yüzünden Kosta Rika'ya kaçmak zorunda kalmıştı. Sonradan Almanya, ABD ve Fransa'da oturmaya başladı. 1990'ların başında Fransa'da Neils Arestrup's School,

Amy LaVere Amerikalı şarkıcı, söz yazarı, dik bas gitarist ve aktris. Müziği Americana olarak klasik bir ülkenin, çingene caz karışımı birleştirerek ve güney ruh sınıflandırılır. O ve Memphis etiket Archer Records iki albüm yayımladı büyük hareket pictures.Amy LaVere birden fazla hareket kredisi Shreveport doğdu vardır, Louisiana ve Bethany, Louisiana, küçük bir Texas / Louisiana sınır kasabasında müzikal ebeveynleri tarafından ile beslenen büyüdü Geleneksel country müzik için bir tutku. Onu teens.

Resimler

Sağlam Adım - A Fine Step izle

 

Sağlam Adım - A Fine Step izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax family hd, a fine step izle, digiturk 2015 filmleri, a fine step konusu, sağlam adım izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.