TIKLA ARA

Öğretmen - Teaching Mrs. Tingle

Grandsboro Lisesinde öğrenci olan Leigh Ann Watson (Katie Holmes),hayatı boyunca hep doğruyu yaşamıştır.


Öğretmen - Teaching Mrs. Tingle filmini Digitur Moviemax Stars HD  kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Öğretmen - Teaching Mrs. Tingle

Öğretmen - Teaching Mrs. Tingle izle

İlk Gösterim tarihi:Öğretmen - Teaching Mrs. Tingle 23.12.2013 23:20 - 00:52 Digiturk Moviemax Stars HD  kanalında izleyebilirsiniz.

Öğretmen - Teaching Mrs. Tingle

1999 - ABD Tür : Gerilim , Komedi türündedir.Öğretmen - Teaching Mrs. Tingle filmin yönetmenliğini Kevin Williamson yapmaktadır.Film oyuncularını Katie Holmes , Helen Mirren , Barry Watson , Vivica A. Fox , Marisa Coughlan oluşmaktadır. 

Grandsboro Lisesinde öğrenci olan Leigh Ann Watson (Katie Holmes),hayatı boyunca hep doğruyu yaşamıştır. Eğitimine dışarda devamedebilmek için burs kazanmak zorundadır ve bu bursu kazanmanın tek yolu iseokulda derece yapması gerekmektedir. Bütün dersleri çok iyidir ama 'Tarih'dersinden de A alması gerekmektedir. Ama bu o kadar kolay olmayacaktır. Çünkü, tarih dersinin hocası yıllardırlisede öğrencilere kan kusturan Bayan Tingle (Helen Mirren)'dır.Leigh ve 2 arkadaşı daha suçsuz olmalarına rağmen hile yapmakla suçlanınca,masumiyetlerini ispatlamak için mücadeleye girişirler. Artık yapmalarıgereken Bayan Tingle'a gereken dersi vermektir...

Katie Holmes Toledo ,Ohio'da doğup büyümüş olan Holmes oyunculuk kariyerine ,Ortabatı'da yaşayanların oyunculuk açısından desteklenmediklerine olan kişisel inancına rağmen, daha ortaokul seviyelerinde başlamıştır.

Dame Helen Mirren (26 Temmuz 1945) Oscar, BAFTA, Emmy, Altın Küre ve SAG ödülü sahibi İngiliz tiyatro, film ve televizyon oyuncusu.

Michael Barrett Watson
olan aktör 23 Nisan 1974'te Michigan'da dünyaya geldi. Watson dört çocuklu ailenin üçüncü çocuğudur. Sekiz yaşında Dallas'a ailesi ile taşındılar. Texas'ta model olarak çalışmış ve Dallas'ta Genç Actors Studio'da bir süre oyunculuk eğitimi almıştır. Watson ondört yaşına geldiğinde anne ve babası boşanmışlardı. O on beş yaşındayken, Burbank, Kaliforniya'ya taşındılar. Burada hemen bir pembe dizi için altı aylık sözleşme imzaladı. Kontratı bittikten sonra, Watson geri Teksas'a taşındı ve Richardson Lisesi'nden 1992 yılında mezun oldu. 7th Heaven adlı film ile şöhreti yakaladı.

IMDB Puanı: 5,1/10 (‎15.053 oy verdi.)

Resimler

Öğretmen - Teaching Mrs. Tingle izle

Öğretmen - Teaching Mrs. Tingle izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, teaching mrs.tingle konus, digiturk 2014 filmleri, teaching mrs.tingle izle, öğretmen izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.