TIKLA ARA

Mon Roi - Prensim

Tony ve Georgio yolları tesadüfen kesişir ve ikisi de birbirlerinin çekim alanına kapılırlar.


Prensim izle


2015 - Fransa, Dram, Romantik türündeki Mon Roi - Prensim filminin yönetmenliğini Maïwenn yapıyor. Oyuncuları Emmanuelle Bercot, Louis Garrel, Vincent Cassel'dan oluşmaktadır.

Tony (Marie-Antoinette) ve Georgio yolları tesadüfen kesişir ve ikisi de birbirlerinin çekim alanına kapılırlar. Başlangıçta inanılmaz bir tutkuyla ilerleyen ilişkileri sorunsuz gibi görünmektedir ve hissettikleri aşkla bir anda kendilerini karı-koca olarak bulurlar. Fakat Georgio, Tony'nin başlarda fark etmediği kadar sınırları zorlayan bir kişilik yapısına sahiptir. Bir zaman sonları evlilikleri Tony için eğlenceli günlerden, içinden çıkılmaz bir cehenneme dönüşecektir...

Emmanuelle Bercot 6 Kasım 1967, Paris'de doğmuştur. Fransız oyuncu, film yönetmeni, senarist ve yapımcı.

Louis Garrel 14 Haziran 1983, Paris'te doğmuştur. Fransız aktör. Ma Mere, Dans Paris, Actrices, The Dreamers ve Les Chansons D'amour gibi önemli filmlerde rol almıştır. Yeteneğinin yanı sıra filmlerinde çıplaklığın sınırlarını zorlamasıyla da dikkat çeken oyuncunun özellikle 2011 yapımı Monica Bellucci ile başrolü paylaştığı Un Ete Brulant filmindeki performansı bu yönünü yansıtır.

Vincent Cassel 23 Kasım 1966, Paris'te doğmuştur. Fransız oyuncu. Fransa'da iyi karakter rolleri ile bilinen Cassel, Amerikan filmlerinde genellikle kötü adam olarak yer alır. İtalyan aktris Monica Bellucci ile evli olan Vincent Cassel İngilizce, Portekizce ve İtalyanca bilmektedir. Ekim 2008 yılında Yves Saint Laurent erkek parfümü için L'Oréal'in yeni yüzü olarak anlaşma imzaladı.

Resimler

Prensim izle

Prensim izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies premier, prensim izle, prensim konusu, mon roi izle, moviemax festival hd izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.