TIKLA ARA

Komşu Evdeki Çocuk - The Boy Next Door

Evli ve güzel olan kadın komşusu genç yakışıklı adama aşık olur ama bu ilişki büyük sorunlara gebedir.


Komşu Evdeki Çocuk - The Boy Next Door filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Komşu Evdeki Çocuk - The Boy Next Door

Komşu Evdeki Çocuk - The Boy Next Door izle

İlk Gösterim tarihi: Komşu Evdeki Çocuk - The Boy Next Door filmini 05.05.2015 21:00 - 22:25 tarihinde Digiturk Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Komşu Evdeki Çocuk - The Boy Next Door

2015 - ABD Gerilim Aile, Dram Komşu Evdeki Çocuk - The Boy Next Door filmin yönetmenliğini Rob Cohen yaptığı Oyuncuların Jennifer Lopez, Kristin Chenoweth, Adam Hicks, Ryan Guzman, Hill Harper'ten oluşmaktadır.

Genç ve güzel bir kadının Komşuyla yakın ilişkilerini anlatan güzel bir film. Evli ve güzel olan kadın komşusu genç yakışıklı adama aşık olur ama bu ilişki büyük sorunlara gebedir.

Jennifer Lynn López
, 24 Temmuz 1969'da New York'un bir mahallesi olan Bronx'ta doğdu. Amerikalı aktrist, latin pop müzik şarkıcısı, moda tasarımcısı ve dansçıdır. Kısaca J-Lo olarak bilinir.Porto Riko soyundan olması onun şov dünyasına girmesini kolaylaştırmıştı. Çünkü o dönemlerde Ricky Martin ve Enrique Iglesias'ın öncülük ettiği ve 90'ların sonlarına doğru başlayan Latin Pop müzik dalgası tüm dünyayı etkisi altına almıştı.

Kristin Dawn Chenoweth
, Amerikalı şarkıcı ve aktirist. 1999 yılında yer aldığı ve Broadway'de sergilenen You're a Good Man, Charlie Brown oyunundaki Sally Brown performansıyla birlikte Tony Ödülünü kazanmıştır. 2003 yılına gelindiğinde bir başka müzikal olan Wicked'da Glinda rolünü canlandırmıştır. Daha sonra televizyon projelerinde yer alan ünlü oyuncu NBC kanallarında yayınlanan The West Wing dizisinde Annabeth Schott karakterini canlandırmıştır.

Resimler

Komşu Evdeki Çocuk - The Boy Next Door izle

Komşu Evdeki Çocuk - The Boy Next Door izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon izle 1, the boy next door konusu, digiturk 2015 filmleri, the boy next door izle, komşu evdeki çocuk izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.