TIKLA ARA

Kazalar Olur - Accidents Happen

Sıradan bir ailenin sesiz hayat biçimlerinin bir anda renklenmesi ve eğlenceli omasını komik bir dile anlatılmaktadır. Bu komik Filmde Conway Ailesi gibiler Sert bir anne, stoaci bir baba ve uzak bir kardeş.


Kazalar Olur - Accidents Happen filmini Digiturk Moviemax Comedy HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kazalar Olur - Accidents Happen

Kazalar Olur - Accidents Happen izle

İlk Gösterim tarihi: Kazalar Olur - Accidents Happen filmini 27.4.2015 03:00 tarihinde Digiturk Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Kazalar Olur - Accidents Happen

2009 - Avustralya, İngiltere Dram, Komedi Kazalar Olur - Accidents Happen filmin yönetmenliğini Andrew Lancaster yaptığı Oyuncuların Geena Davis, Viva Bianca, Harrison Gilbertson, Joel Tobeck, Harry Cook'ten oluşmaktadır.

Sıradan bir ailenin sesiz hayat biçimlerinin bir anda renklenmesi ve eğlenceli omasını komik bir dile anlatılmaktadır. Bu komik Filmde Conway Ailesi gibiler Sert bir anne, stoaci bir baba ve uzak bir kardeş. Ancak Billy eyleme geçtiğinden o ve ailesi için her şey değişecek ve dünya bambaşka bir şekilde dönmeye baslayacak tir.

Virginia Elizabeth
, sinema dünyasında bilinen adıyla Geena Davis, 1956 doğumlu Amerikan aktris. Küçük yaşlardan itibaren müzikle yakından ilgiliydi. Piyano, flüt ve vurmalı çalgılardan bazılarını çalmayı öğrenmiş ve ergenlik döneminde bir süre için memleketi Wareham'daki kilisede org çalmıştır. New England College'den sonra gittiği Boston Üniversitesi, Güzel Sanatlar Bölümü'nden 1979'da iyi bir dereceyle mezun oldu.

Viva Bianca
Avustralyalı aktris iyi Starz network serisi Spartacus üzerinde Ilithyia rolüyle bilinir: Kan ve Kum olduğunu. Bianca Batı Avustralya Academy o en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı Sanatlar Gösteri mezun oldu. O Cezary Skubiszewski, film için bir Avustralya besteci, televizyon ve orkestra kızı. Bianca gibi Cate Blanchett ve Heath Ledger değinir her.Bianca etkilemiş Avustralyalı aktör birçok Avustralyalı TV Serisi ortaya çıkmıştır Eugenie Sandler PI, Marshall Law, Mavi Heelers, All Saints ve Strip gibi.

Resimler

Kazalar Olur - Accidents Happen izle

Kazalar Olur - Accidents Happen izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, accidents happen izle, digiturk 2015 filmleri, accidents happen konusu, kazalar olur izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.