TIKLA ARA

Hacker - Blackhat

Nicholas Hathaway Amerikalı ve Çinli partnerleriyle birlikte büyük bir siber suç çetesini Amerika'da, Hong Kong'da ve dünyanın çok değişik yerlerinde kovalayacaktır.


Hacker - Blackhat filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hacker - Blackhat

Hacker - Blackhat izle

İlk Gösterim tarihi: Hacker - Blackhat filmini 8.5.2015 18:45 - 20:26 tarihinde Digiturk Salon kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Hacker - Blackhat

2015 - ABD Gerilim, Suç Hacker - Blackhat filmin yönetmenliğini Michael Mann yaptığı Oyuncuların Chris Hemsworth, Viola Davis, William Mapother, Jason Butler Harner, Leehom Wang'ten oluşmaktadır.

Geçmişi büyük siber suçlar ile dolu olan bir adam bir anda izinli olarak salıverilyor. Nicholas Hathaway (Chris Hemsworth) Amerikalı ve Çinli partnerleriyle birlikte büyük bir siber suç çetesini Amerika'da, Hong Kong'da ve dünyanın çok değişik yerlerinde kovalayacaktır.

William Reibert Mapother
, Jr. Amerikan aktör ve öğretmen. En çok Lost dizisindeki Ethan Rom karakteri ile bilinmektedir. Louisville, Kentucky'de doğan Mapother'in Amy ve Katherine isimli iki kız kardeşi var. Ayrıca Mapother, ünlü aktör Tom Cruise'un kuzenidir.

Leehom Wang
Doğum Tarihi 16 Mayıs 1976 Doğum Yeri Rochester, New York, ABD Takma İsmi Alexander Wang Boyu 1.80m

Chris Hemsworth,
Avustralyalı aktör. Marvel'in süperkahraman filmlerinde Thor karakterini canlandırmasıyla tanınmıştır.1983 yılında Avusturalya'nın Melbourne şehrinde doğdu. Avustralya'da yayınlanan Home and Away dizisindeki Kim Hyde karakteri sayesinde ünlendi.

Resimler

Hacker - Blackhat izle

Hacker - Blackhat izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, blackhat izle, digiturk 2016 filmleri, blackhat konusu, hacker izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.