TIKLA ARA

Gençlik Ateşi - Bring It On

San Diego'da bulunan Rancho Carne lisesinin amigo takımı Toro daha önce beş kez üst üste aldıkları ülke çapındaki birinciliğin bu yıl altıncısını almak istemektedir.


Gençlik Ateşi - Bring It On filmini Digiturk Moviemax Comedy HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Gençlik Ateşi - Bring It On

Gençlik Ateşi - Bring It On izle

İlk Gösterim tarihi: Gençlik Ateşi - Bring It On filmini 20.11.2015 10:10 - 12:01 tarihinde Digiturk Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Gençlik Ateşi - Bring It On

2000 - ABD, Komedi, Spor Gençlik Ateşi - Bring It On filmin yönetmenliğini Peyton Reed yaptığı Oyuncuların Kirsten Dunst, Jesse Bradford, Eliza Dushku, Gabrielle Union, Lindsay Sloane'ten oluşmaktadır.

San Diego'da bulunan Rancho Carne lisesinin amigo takımı Toro daha önce beş kez üst üste aldıkları ülke çapındaki birinciliğin bu yıl altıncısını almak istemektedir. Hazırlıklara başlama sırasında takımın yeni kaptanı Torrance, kendilerine daha önce birincilikler kazandırmış figürlerin ve hareketlerin aslında East Compton'daki başka bir okuldan kopyalanmış olduğunu öğrenir.

Kirsten Dunst,
(d. 1982) ABD'li sinema oyuncusu. Sam Raimi'nin Örümcek Adam  üçlemesinde canlandırdığı Peter Parker'ın sevgilisi Mary Jane Watson rolüyle hatırlanmaktadır. Çok küçük yaşlardan bu yana sinema dünyasında olan Dunst, Vampirle Görüşme, Masumiyetin İntiharı, Gençlik Ateşi, Sil Baştan  ve Melancholia gibi filmleri ile de tanınmaktadır.

Jesse Bradford Watrouse
, 1979 doğumlu Amerikalı oyuncu. Annesi Terry ve babası Curtis de oyunculardı. Oyunculuğa bebekken televizyon reklamlarında başlayan Bradford, ailesinin de desteğiyle sinema dünyasına girdi. Henüz 5 yaşındayken usta oyuncu Robert De Niro'yla Geç Kalan Sevgi filminde rol aldı. Lise yıllarında jeoloji ve tenisle ilgilendi. 2002 yılında Columbia Üniversitesi'nde Sinema Bölümü'nü bitirerek mezun oldu.

Eliza Patricia Dushku
(30 Aralık 1980 Boston, Massachusetts) Amerikan aktris. Annesi Judy Dushku profesör, yazar, babası John Dushku ise yönetici ve öğretmendir. Nate, Aaron ve Ben adında 3 kardeşi vardır. Bu kardeşlerden Nate aktörlük yapmaktadır. Boyu 1.65 cm'dir. Takma adı ise 'Duck Shoot''tır. Eliza, 'Buffy the Vampire Slayer' dizisindeki seksi Faith rolü ile ünlenmiştir. 2002 yılında Avusturalya Empire Dergisinde 9. en seksi kadın film yıldızı seçildi.

Gabrielle Monique Union
, Amerikalı aktris ve model. Gençlik Ateşi, Bad Boys 2 gibi filmlerde oynamıştır.
1972'de Omaha, Nebraska'da doğdu. Gençlik yıllarında ailesiyle California'ya taişındı. Lisede basketbol, futbol ve atletizmle ilgilendi. Üniversite için önce Nebraska, sonra Cuesta Koleji'ne gitti, sonunda UCLA'den sosyoloji lisans derecesiyle mezun oldu.

Lindsay Sloane
(d. 8 Ağustos 1977) Amerikan aktris. O ilk önce On getirin ve Valerie Birkhead olarak Sabrina üzerinde Big Red rolüyle bilinen, Teenage Witch Sloane Long Island, New York Yahudi mirasının Lindsay Sloane Leikin doğdu. 2004, Sloane Dar Rollins, Uluslararası Creative Yönetimi için bir acente ile evlendi. Sloane ile arkadaş olan Sarah Michelle Gellar ve Melissa Joan Hart aktris. Sloane onur Gellar oda hizmetçisi ona düğünde Freddie Prinze Jr 2002.After Los Angeles'a hareket içinde olduğunu, Sloane sekiz yaşında bir ajanı ile imzaladı.

Resimler

Gençlik Ateşi - Bring It On izle

Gençlik Ateşi - Bring It On izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, bring it on izle, digiturk 2016 izle, bring it on konusu, gençlik ateşi izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.