TIKLA ARA

Game Of Thrones

JonSnow'un maceraları tüm sezonları ile birlikte Final Sezonu Digiturk'te.


Game Of Thrones dizisini Digiturk 2 numaralı beIN Series SCI-FI HD kanalı ile yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Game Of Thrones izle

Yazların ve kışların normalden farklı olarak, anormal derecede uzun sürebildiği, hatta bazen kışların bir ömür sürdüğü ilginç bir yer. Bu yurtta yedi krallık bulunmaktadır ve Starkların kalesi Kıştepesi'nin kuzeyinde, bu yedi krallığı koruyan surun ardında bilinmeyen, tekinsiz güçler toplanmaktadır. Starklar'ın Lordu Eddart Stark'ın yakın arkadaşı Kral, eski kral eli ve Eddard Stark'ın akıl hocası ölür. Daha sonra kendisine gelen mesaj ile kendisinin kral eli olması istenir. Bu görevi pek iyi karşılamaz ama kabul eder.

Eddard Stark tahta geçtikten sonra, kendisini tahtı arzulayan, oyunlar arasında bulur. Artık dostuyla düşmanını, doğru yolu, yanlış yolu ayırt edecek yetiye sahip değildir. Kış, 7 krallık için de uğursuz bir şekilde gelmektedir, taht mücadeleleri bu sefer diğerlerine göre çok çetin geçecektir. Final Sezonu olan 8. Sezondada bu maceraları keyifle izleyebileceksiniz.

Resimler

Game Of Thrones izle

Game Of Thrones izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein series sci-fi, game of thorenes, game of thorenes konusu, game of thorenes fragmanı, game of thorenes izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.