TIKLA ARA

Artist - The Artist

Gelişen teknoloji ile sinemada ses kullanılmaya başlayınca bir gecede gözden düşüyor.


Artist - The Artist filmini Moviemax Comedy HDkanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Artist - The Artist

Artist - The Artist izle

İlk Gösterim tarihi: Artist - The Artist filmini  26.7.2016 18:31 - 20:29 tarihinde Digiturk Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Artist - The Artist

2011 - Fransa, ABD Dram, RomantikArtist - The Artist filmin yönetmenliğini Michel Hazanavicius yaptığı. Oyuncuların John Goodman, James Cromwell, Jean Dujardin, Bérénice Bejo, Penelope Ann Miller'ten oluşmaktadır.

2011 Cannes En İyi Erkek Oyuncu (Jean Dujardin)Muhteşem performansıyla şimdiden Oscar'larda adı geçen Jean Dujardin bu filmde, sesli filmlerin piyasaya çıkmasıyla kariyeri dibe vuran bir aktörü canlandırıyor. Hollywood, sene 1927 Erişilmez karizmasıyla George Valentin hem izleyicilerin hem yapımcıların göz bebeği. Ancak sinemada ses kullanılmaya başlayınca bir gecede gözden düşüyor. Yanında bitiveren gencecik oyuncu adayı Peppy Miller'ın gözüyse yükseklerde Konuşmasız, siyah-beyaz eski filmler gibi saniyede 22 kare çekilen Artist, sessiz filmlere bir saygı duruşu, sinemaseverlere bir armağan

John Stephen Goodman
, Amerikalı aktör. Altın Küre ve Emmy ödülü sahibi olan John Goodman, daha çok yardımcı rollerde yer alsa da özellikle 1994 yapımı Taş Devri filmindeki Fred Çakmaktaş ve 1998 yapımı Büyük Lebowski'deki Walter rolleriyle akıllardadır.

Bérénice Bejo
, Arjantin doğumlu Fransız aktris. 2011 yapımı The Artist filmindeki Peppy Miller rolüyle ün kazanmıştır.Bejo 1976'da Buenos Aires'te doğdu. Babası yönetmen Miguel ve annesi avukat Silvia Bejo, 3 yaşındayken Arjantin'deki totaliter rejimden kaçarak Fransa'ya göç etti.

Penelope Ann Miller
Televizyon yapımcısı baba ve moda tasarımcısı annenin kızı olarak Los Angeles'da doğmuşdur. Lise yılları sonrası tiyatro eğitimi amacı ile New York'a gitmişdir. 1988 yılında oynadığı Our Town filmindeki rolü ile Tony ödülüne aday gösterilmişdir. 1990 yılında Oscar adayı Awakenings filminde Robert de Niro ve Robin Williams ile oynamışdır. Daha sonra 1992 yılında Chaplin ve 1993 yılında Carlio's Way filmlerinde rol almışdır. 2000'li yıllarda bazı filmlerde ve televizyon dizilerinde rol alan Miller en son Desperate Housewifes dizisnde Fran rolü ile televizyon seyircisi ile buluşmuşdur.

Resimler

Artist - The Artist izle

Artist - The Artist izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies comedy , the artist konusu, digiturk 2017 izle, the artist izle, artist izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.