TIKLA ARA

Aklımı Oynatacağım - Los amantes pasajeros

Meksika gitmekde olan bir yolcu uçağının iniş takımları açılmamaktadır.


Aklımı Oynatacağım - Los amantes pasajeros filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalindan yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aklımı Oynatacağım - Los amantes pasajeros

Ilk Görüste Ask - Une rencontre izle

Ilk Gösterim tarihi:Aklımı Oynatacağım - Los amantes pasajeros filmini 8.12.2014 21:00 - 22:55 Digiturk Moviemax Festival HD kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Aklımı Oynatacağım - Los amantes pasajeros

2013 - İspanya Tür : Komedi türündeki Aklımı Oynatacağım - Los amantes pasajeros filmin yönetmenligini Pedro Almodóvar yaptigi Oyuncularin Javier Cámara , Lola Duenas , Pepa Charro , Antonio Banderas , Penélope Cruz 'ten olusmaktadir.

Meksika'ya doğru yola çıkmış olan bir yolcu uçağının iniş takımları açılmamaktadır. Uçak acil iniş yapmak üzere kalktığı havalimanına geri döner ancak depodaki fazla yakıtı yakmak için birkaç saat boyunca İspanya üzerinde daireler çizmeye başlar. Uçuş ekibi durumu yolculardan saklamaya çalışsa da, çok geçmeden Business Class'ta oturan yolcular durumu fark ederler. Kabin görevlileri uçakta oluşan paniği engellemek için yolcuları sarhoş edip uyutmaya çalışırlar. Uçak içinde giderek artan heyecan, alkol ve adrenalinin de etkisiyle, ekip ve yolcular arasında izleyicileri kahkahalara boğacak beklenmedik olaylar filizlenir.

José Antonio Domínguez Banderas, bilinen adıyla Antonio Banderas, İspanyol aktör ve şarkıcı. Özellikle 1990'larda rol aldığı Hollywood filmleriyle tanınmaktadır.1960'ta Málaga'da doğdu. Babası Jose polis memuru, annesi Ana ise öğretmendi. Javier adlı bir erkek kardeşi vardır. Çocukluğu diktatör Franco'nun iktidarının son yıllarına denk geldi. Küçük yaşlarda futbolcu olmak isteyen Banderas, ayağının kırılması nedeniyle futboldan vazgeçmek durumunda kaldı. Daha sonra oyunculuğa yöneldi.

Penelope Cruz Sanchez, 28 nisan 1974'de araba tamircisi olan Eduardo Cruz ile kuaförlük yapan Encarna Sanchez'in kızları olarak Madrid,İspanya'da dünyaya geldi.Joan Manuel Serrat'ın aynı adlı şarkısından etkilenilerek ismin alan Cruz,genç bir kızken dansçılığa başladı.Bir yetenek sınavında 300 kız arasından 1. seçilince 15 yaşındayken okuldan ayrıldı ve Conservatorio Nacional'de klasik bale eğitimi almaya başladı.9 yıl süren eğitimin yanı sıra Newyork'taki Christina Rota Okulu'nda 4 yıl boyunca çeşitli dans kursları ve Angela Garrido'dan 3 yıl süren İspanyol Balesi dersleri aldı.İspanyol grup Mecano'nun La Fuerza Del Destino klibinde yer aldıktan sonra ilk kez şöhretle tanışan Cruz,o dönemde grup üyelerinden Nacho Cano ile yakınlaştı.


Resimler

Aklımı Oynatacağım - Los amantes pasajeros izle

Aklımı Oynatacağım - Los amantes pasajeros izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, los amantes pasajeros konusu, digiturk 2015 filmleri, los amantes pasajeros izle, aklımı oynatacağım izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.