TIKLA ARA

Zor Kazanç - Pain & Gain

Florida'da yaşayan Daniel Lugo ve Paul Doyle zamanlarının çoğunu vücut geliştirme salonlarında geçirirler.


Zor Kazanç - Pain & Gain filmini Digitur Salon1  kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Zor Kazanç - Pain & Gain

Zor Kazanç - Pain & Gain izle

İlk Gösterim tarihi: Zor Kazanç - Pain & Gain Digiturk Salon1  kanalında izleyebilirsiniz.

Zor Kazanç - Pain & Gain

2013 - ABD Tür : Aksiyon , Dram , Komedi türündedir.Zor Kazanç - Pain & Gain filmin yönetmenliğini Michael Bay yapmaktadır.Film oyuncularını Mark Wahlberg , Dwayne Johnson , Anthony Mackie , Tony Shalhoub , Ed Harris oluşmaktadır. 

Florida'da yaşayan Daniel Lugo ve Paul Doyle zamanlarının çoğunu vücut geliştirme salonlarında geçirirler. Başka işleri olmayan bu ikili bir gün bir haraç ağının içine düşerler. Buda yetmez üstüne zengin bir iş adamının kaçırılmasına şahit olurlar. Michael Bay tarafından yönetilen komedi aksiyon türündeki filmde Mark Whalberg ve Dwayne Johnson filmin baş rollerini oynuyor.

Mark Wahlberg Sorunlu bir çocukluk geçiren Wahlberg 9 kardeşli bir ailede büyüdü. 16 yaşında okulu terkeden Mark bilimum ufak çapta suçlar işledi. Birkaç ufak işte çalıştıktan sonra ağabeyi Donnie Wahlberg ile New Kids on the Block adlı müzik grubuna katıldı. Grup ünlendikten sonra dağıldı, Wahlberg ise Marky Mark and the Funky Bunch adlı kendi grubunu kurdu. Calvin Klein'ın iç çamaşırları reklamlarında ünü perçinlenenince soluğu sinemalarda aldı. 1993'de Hal Hartley'in yönettiği The Substitute adlı filmde oynadı.

Dwayne Douglas Johnson, Amerikalı sinema oyuncusu, eski Amerikan futbolcusu ve güreşçi.1991 yılında Miami Üniversitesi'yle NCAA ulusal şampiyonluğunu kazandı. 1995'te okuldan mezun oldu. NFL takımları tarafından seçilmeyince Kanada Futbol Ligi'nde Calgary Stampeders ile sözleşme imzaladı ancak iki ay sonra takımdan kesildi. Johnson, dedesi Peter Maivia ve babası Rocky Johnson gibi profesyonel bir güreşçi olmaya karar vermişti ve 1996, 2004 arası Dünya Güreş Federasyonu ( WWF ) olarak bilinen Federasyonda (WWE)'de bir güreşçi olarak ün kazandı. Bu sporun tarihinde dedesi ve babasının ardından yıldız olan ilk güreşçi oldu.

Anthony D. Mackie, Amerikalı aktör. Bir çok filmde ve dizilerde yer almıştır. Aynı zamanda Broadway'de sahneye çıkmıştır. Ma Rainey's Black Bottom, Drowning Crow, McReele, A Soldier's Play, ve Carl Hancock Rux's Talk bu oyunları Broadway'de sahnelemiştir. Aynı zamanda oyunlardaki başarılarıyla birlikte Obie ödülünü 2002 yılında kazanmıştır.

Anthony Marcus "Tony" Shalhoub, Amerikalı aktör. Televizyon dünyasında birçok rolde yer almıştır. Özellikle bir döneme damgasını buran Monk dizisindeki Andrian Monk karakteriyle, kariyerinde zirveye çıkmıştır. bununla birlikte Wings dizisindeki Antonio Scarpacci karakteriylede isminden söz ettirmiştir. Televizyon kariyerinin yanında yer aldığı Spy Kids, Men in Black, Men in Black II, Thirteen Ghosts, Galaxy Quest, 1408, Barton Fink, Big Night, The Siege, Cars, Cars 2, ve The Man Who Wasn't There isimli filmlerlede birçok başarıya imza atmıştır.

IMDB Puanı: 6,5/10 (84.422 oy verdi.)

Resimler

Zor Kazanç - Pain & Gain izle

Zor Kazanç - Pain & Gain izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: digiturk filmleri, pain ve gain izle, salon 1 izle, pain ve gain konusu, zor kazanç izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.