TIKLA ARA

Zor Biraderler - Ride Along

Lisede güvenlik görevlisi olarak çalışan Ben tam bir bilgisayar oyun bağımlısıdır, hizmet madalyası sahibi disiplinli ve sert bir dedektif olan James'in kız kardeşi Angela'ya aşıktır.


Zor Biraderler - Ride Along filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Zor Biraderler - Ride Along

Zor Biraderler - Ride Along izle

İlk Gösterim tarihi: Zor Biraderler - Ride Along filmini 04:21 - 05:54 / 26 Ekim 2015 Pazartesi tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Zor Biraderler - Ride Along

2014 - ABD Aksiyon, Komedi Zor Biraderler - Ride Along filmin yönetmenliğini Tim Story yaptığı Oyuncuların Kevin Hart, Ice Cube, Bruce McGill, John Leguizamo, Tika Sumpter'ten oluşmaktadır.

Lisede güvenlik görevlisi olarak çalışan Ben tam bir bilgisayar oyun bağımlısıdır, hizmet madalyası sahibi disiplinli ve sert bir dedektif olan James'in kız kardeşi Angela'ya aşıktır. Ancak James, geveze Ben'in kız kardeşini hak etmediğini düşünmektedir, bu nedenle birlikte olmalarına karşı çıkar. Ben ise kendini kanıtlayabilmek için her şeyi yapmaya, hatta polis olmaya bile razıdır.

Kevin Hart,
Amerikalı aktör ve komedyen. Philadelphia'da doğup büyüyen Hart, kariyerine kulüplerde çıkarak amtör bir şekilde komedyenlik yaparak başlamıştır. Daha sonra Judd Apatow'un Undeclared isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil edilmiştir. Bu dizinin sadece bir sezonunda yer aldıktan sonra kendisini Paper Soldiers, Scary Movie 3, Along Came Polly ve Soul Plane gibi filmlerde bulmuştur. Bu filmlerde yer aldığı rollerle birlikte komedi dünyasının yükselen yıldızı olmaya başladı ve bununla birlikte I'm a Grown Little Man (2008) isimli ilk stand-up göstersini yayınladı. Daha sonra bu gösterilerini 2010 yılında Seriously Funny ve 2011 yılında Laugh at My Pain isimli gösterileri takip etti.

Ice Cube
(O'Shea Jackson Solemé, 15 Haziran 1969, Los Angeles) Amerikalı rap şarkıcısı ve oyuncu. Rap müziğine lise yıllarında başladı. 1987 yılında NWA adlı rap grubuna giren Ice Cube, bir senelik bir aradan sonra 1988'de NWA'nın Straight Outta Compton adlı albümünde yer aldı. 1990'da gruptan ayrılarak solo çalışmalara başladı. 1990 yılından beri solo albümler çıkartmakta, 1992'den beri filmlerde oynamaktadır. Son zamanlarda film çalışmalarına ağırlık vermiştir.

Bruce Travis McGill
, Amerikalı aktör. Birçok film ve televizyon projesinde yer almıştır. Bilindiği en iyi rolü bir döneme damgasını buran MacGyver dizisindeki Jack Dalton karakteri ve National Lampoon's Animal House filmindekii Daniel Simpson "D-Day" Day rolüdür.

John Leguizamo
(d.22 Temmuz, 1964) Emmy ödüllü ve Altın küre adayı aktör,yapımcı ve komedyen.

Resimler

Zor Biraderler - Ride Along izle

Zor Biraderler - Ride Along izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, ride along izle, digiturk 2016 izle, ride along konusu, zor biraderler izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.