TIKLA ARA

Yolun Sonu - The End of the Tour

iki sevimli köpeği, duvarında Alanis posteri, Barney bebek havlusu olan ve Infinite Jest'in kopyalarıyla dolu kendi halinde ama dağınık kulübesinde yaşayan bir David Foster Wallace düşünün.


Yolun Sonu - The End of the Tour filmini Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yolun Sonu - The End of the Tour

Yolun Sonu - The End of the Tour izle

İlk Gösterim tarihi: Yolun Sonu - The End of the Tour filmini 01:55 - 03:34 / 24 Haziran 2016 Cuma tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yolun Sonu - The End of the Tour

2015 - ABD Dram Yolun Sonu - The End of the Tour filmin yönetmenliğini James Ponsoldt yaptığı. Oyuncuların Jason Segel, Jesse Eisenberg, Joan Cusack, Anna Chlumsky, Ron Livingston'ten oluşmaktadır.

90'ların sonunda, iki siyah köpeği, duvarında Alanis posteri, Barney bebek havlusu ve Infinite Jest'in kopyalarıyla dolu mütevazı ama dağınık kulübesinde yaşayan bir David Foster Wallace düşünün. Başrollerini Jesse Eisenberg ve Jason Segel'in paylaştığı The End Of The Tour yazar David Foster Wallace ve onunla röportaj yapan gazeteci David Lipsky'nin gerçek hikayesinden uyarlandı. Filmin yönetmeni James Ponsoldt.

Jason Segel
"Freaks and Geeks adlı komedi dizisiyle çıkış yapan Jason Segel, dizinin yapımcısı, şimdilerin sinemada kendine özgü bir tür oluşturma yolunda ilerleyen ünlü komedi yönetmeni Judd Apatow ile de bu sayede tanıştı. Yine Apatow'un yaratıcısı olduğu Undeclared adlı TV dizisiyle kariyerine devam eden oyuncu, 2004'te komediye ara vererek CSIa konuk oyuncu olarak katıldı. Apatow ile ortaklığına sinema alanında hız veren Segel, 2007'nin ses getiren komedi filmlerinden Knocked Upın kadrosundaydı.

Anna Chlumsky
, Amerikalı aktris. 1991 yılında rol aldığı My Girl ve 1994'teki devam filmi My Girl 2'deki Vada Margaret Sultenfuss rolüyle hatırlanmaktadır.
Nancy ve Frank Chlumsky'nin çocuğu olarak 1980'de Chicago, Illinois'da dünyaya gelen oyuncu, Çek kökenlidir. Küçük yaşlarda annesiyle birlikte reklam ajanslarında modellik yapmaya başladı. 1989'da Uncle Buck filmiyle sinemaya adım attı. Macauley Culkin'le birlikte oynadığı 1991 yapımı Kız Arkadaşım ve 1994'teki devam filmleriyle şöhret kazandı.

Evanston
Illinois doğumlu Joan'un, babası ve 4 kardeşi de profesyonel sanatçıdır. Evanston'da koyu bir Roman katolik olarak yetişen Joan, Evanston's Piven Theater'de erkek kardeşi John'la beraber aktörlük dersleri alır. 18 yaşında 'My Bodyguard' filminde Matt Dillon'la küçük bir rolde kamera karşısına geçen Joan, filmden sonra Wisconsin Üniversitesi İngilizce bölümüne yazılır. Ark komedi kumpanyasında kendini yetiştiren aktris, 85 yılında Saturday Night Live şovunda kameranın karşısına bir kahve dükkanı sahibesi rolü ile çıkar.

Jesse Eisenberg Eisenberg
, ilk kez ekran karşısına 1999-2000 yıllarında yayınlanan Get Real adlı komedi-drama TV dizisinde çıkmıştır. Daha sonra birçok filmde rol almıştır. Aldığı rollerdeki başarısı ile birçok ödüle aday gösterilmiş, bunlardan San Diego Yahudi Film Festivali'ndeki "Umut Vaat Eden En İyi Erkek Oyuncu Ödülü"'nü ve rol aldığı diğer kişiler ile birlikte "En İyi Oyuncu Kadrosu Gotham Ödülü"'nü kazanmıştır.

Resimler

Yolun Sonu - The End of the Tour izle

Yolun Sonu - The End of the Tour izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies premier , yolun sonu izle, digiturk 2017 izle, the end of the tour konusu, the end of the tour izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.