TIKLA ARA

Yolların Prensi - Prince Avalanche

Alvin ve Lance 1988 yılınız yaz mevsimini, harap olmuş ve çölleşmiş bir ormanda geçirmektedir. Ormanı bu hale getiren felaket ise meydana gelen bir yangındır. Bu yangın ormanın yanıbaşındaki otoban şeritlerini de tahribata uğratır.


Yolların Prensi - Prince Avalanche filmini Digitur Moviemax Premier HD  kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Yolların Prensi - Prince Avalanche

Yolların Prensi - Prince Avalanche izle

İlk Gösterim tarihi: Yolların Prensi - Prince Avalanche 18.12.2013 19:05 - 20:39 Digiturk Moviemax Premier HD  kanalında izleyebilirsiniz.

Yolların Prensi - Prince Avalanche

2013 - ABD Tür : Dram , Komedi türündedir.Yolların Prensi - Prince Avalanche filmin yönetmenliğini David Gordon Green yapmaktadır.Film oyuncularını Emile Hirsch , Paul Rudd , Lance LeGault , Joyce Payne , Gina Grande oluşmaktadır. 

Alvin ve Lance 1988 yılınız yaz mevsimini, harap olmuş ve çölleşmiş bir ormanda geçirmektedir. Ormanı bu hale getiren felaket ise meydana gelen bir yangındır. Bu yangın ormanın yanıbaşındaki otoban şeritlerini de tahribata uğratır. Alvin ve Lance'in olağan monotonlukta süregiden işleri ise bu şeritleri yeniden çizmektir. Parti ortamlarından ve kadınlardan uzaklaşmak durumunda kalan Lance, Alvin'in aksine bu izole edilmiş atmosferde yaşamanın sıkıntısını fazlasıyla hissetmektedir. Ormanların derinliklerine yaptıkları bir yolculuk talihsiz olaylara sahne olacaktır.

Paul Rudd küçük yaşlarda, babasının havayolu işinde olmasından dolayı ülkenin dört bir yanını dolaştı. Kansas'ta bulanan Shawnee Misson Batı Lisesinde okudu ve oradan Kansas Üniversitesine geçerek, hukuk okumaya başladı. O sırada aldığı tiyatro eğitimleriyle birlikte Los Angeles'ta bulunan Amerikan Akademisi'nin Drama Sanat bölümünden mezun olmayı başardı. Daha sonra İngiltere'de Oxford Üniversitesi İngiliz Tiyatrosu Akademisi'nde Michael Kahn gözetiminde üç aylık yoğun bir programa katıldı. Rudd üç aylık programın sonunda Globle Tiyatrolarında Howard Brenton'ın yazdığı Kanlı Şiir oyununda yer aldı.

Mr. T asıl adı Lawrence Tureaud'dır.ABD'li aktör ve dizi oyuncusu. Rocky III filminde Rocky ile dövüşen çılgın boksör Clubber Lang rolünde ve 1983-1987 yılları arasında yayınlanan Amerikan Dizisi A Takımı'ndaki Çavuş Bosco "B.A." Baracus rolüyle tanındı.

George Peppard Jr
(1928-1994), ABD'li aktör. Kariyerinin ilk dönemindeki en önemli rolü Audrey Hepburn ile Breakfast at Tiffany's (1961) filmidir, ancak en tanınmış rolü 1980'lerin televizyon dizisi A Takımı'nda komando takımının puro içen lideri rolünü canlandırdığı Albay John 'Hannibal' Smith karakteridir.George Peppard 8 Mayıs 1994'da zatürree sonucu hayata gözlerini yumdu.

IMDB Puanı: 6,4/10 (5.480 oy verdi.)

Resimler

Yolların Prensi - Prince Avalanche izle

Yolların Prensi - Prince Avalanche izle

 Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, prince avalanche izle, digiturk 2014 filmleri, prince avalanche konusu, yolların prensi izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.