TIKLA ARA

Yıldızlararası - Interstellar

Yıllar sonra dünyada kuraklık başlamıştır. İnsanlar susuzluktan yok olma tehlikesiyle yüz yüzedir her geçen gün insanlar ölür.


Yıldızlararası - Interstellar  filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yıldızlararası - Interstellar

Yıldızlararası - Interstellar izle

İlk Gösterim tarihi: Yıldızlararası - Interstellar  filmini 05.3.2015 19:10 - 20:35 tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yıldızlararası - Interstellar

2014 - ABD , İngiltere Bilim Kurgu Yıldızlararası - Interstellar  filmin yönetmenliğini Christopher Nolan yaptığı Oyuncuların Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Elyes Gabel,Wes Bentleyl'ten oluşmaktadır.

Yıllar sonra dünyada kuraklık başlamıştır. İnsanlar susuzluktan yok olma tehlikesiyle yüz yüzedir her geçen gün insanlar ölür. Derken yeni keşfedilmiş bir solucandeliği, tüm insanlık için umut olur.

Wesley Cook
"Wes" Bentley, Amerikalı film aktörü. American Beauty filmindeki Ricky Fitts rolüyle tanınmıştır. The Hunger Games'deki Seneca Crane rolüylede tanınmaktadır.

Jessica Chastain
Kuzey Kaliforniya'da büyüdü.Dokuz yaşındayken dansı keşfetti ve onüç yaşında bir dans topluluğuna katıldı. romeo ve juliet in seçmelerini kazanarak show dünyasının dikkatini çekti. annesinin soyadını alan Jessica Chastain bugüne kadar bir çok tv dizisi, sinema filmleri ve tiyatroda oyuncu olarak yer aldı.

Anne Jacqueline Hathaway
, Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu. Brokeback Mountain, Şeytan Marka Giyer, The Dark Knight Rises ve Sefiller filmlerindeki rolleriyle ünlüdür.
Hathaway 1982'de New Jersey'de doğdu ve orada büyüdü. Babası bir avukat, annesi de kendisi gibi bir aktristti.
2001 yılında yer aldığı Disney yapımı Acemi Prenses (The Princess Diaries) filmiyle şöhrete kavuştu. Aynı yıl People Magazine dergisinin 'Çıkış yapan oyuncular' listesine girdi.

Matthew David McConaughey
, Oscar ödüllü ABD'li sinema oyuncusu. McConaughey, Mary Kathleen "Kay"'in (kızlık soyadı; McCabe) üç oğlundan biri olarak, Uvalde, Teksas'ta dünyaya geldi. Annesi bir öğretmen, babası James Donald McConaughey ise akaryakıt istasyonu sahibi idi, babası iş hayatına atılmadan önce Green Bay Packers futbol takımının bir oyuncusuydu.

Resimler

Yıldızlararası - Interstellar izle

Yıldızlararası - Interstellar izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon izle, interstellar konusu, digiturk 2015 filmleri, interstellar izle, yıldızlararası izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.