TIKLA ARA

Yıldız Haritası - Maps To The Stars

Yaşam koçu bir baba, hayatını ünlü bir çocuk yıldızı olan oğulları Benjie'nin kariyerine adamış bir anne.


Yıldız Haritası - Maps To The Stars filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yıldız Haritası - Maps To The Stars

Yıldız Haritası - Maps To The Stars izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Yıldız Haritası - Maps To The Stars filmini tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yıldız Haritası - Maps To The Stars

2014 - ABD, Kanada, Almanya, Fransa Dram, Gerilim Turunde Yıldız Haritası - Maps To The Stars filmin yönetmenliğini David Cronenberg yaptığı Oyuncuların Julianne Moore, Mia Wasikowska, John Cusack, Robert Pattinson, Olivia Williams'ten oluşmaktadır.

Maps to the Stars Olivia Haigh Williams,Tipik Hollywood ailesi Weiss'ların sıradışı hayatı.Yaşam koçu bir baba, hayatını ünlü bir çocuk yıldızı olan oğulları Benjie'nin kariyerine adamış bir anne.

Julie Anne Smith
, sahne adıyla Julianne Moore, Oscar ödüllü Amerikalı aktris. Özellikle 90'lı yılların 2. yarısından itibaren yüksek profilli Hollywood filmlerindeki rolleriyle hatırlanmaktadır.

Mia Wasikowska
, Polonya asıllı Avustralyalı aktris. 2010'da rol aldığı Alice Harikalar Diyarında filmindeki Alice karakteri ile tanınmıştır.Polonya'dan 1974'te Avustralya'ya göç etmiş fotoğrafçı Marzena Wasikowska ile bir başka fotoğrafçı John Reid'in 3 çocuğundan ikincisi olarak Canberra'da doğdu. Jess adlı bir ablası, Kai adlı bir erkek kardeşi vardır.

John Cusack
Koyu Katolik bir İrlandalı ailenin dördüncü çocuğu olarak dünyaya gelen John Cusack, oyunculuktaki başarılı kariyerini bir ölçüde de olsa genlerine borçlu. Babası Richard bir zamanlar hem oyuncu ve belgesel sinemacı iken dört kardeşi Joan, Susan, Anna ve Bill de oyunculukla uğraşıyorlar.

Robert Pattinson
Londra'da dünyaya gelen Robert Douglas Thomas Pattinson, Clare ve Richard Pattinson ailesinin tek erkek çocuğudur. Pattinson'ın Lizzy ve Victoria adında iki ablası vardır. Barnes Tiyatrosu'nun ve aynı zamanda Londralı bir müzik grubunun da üyesidir. 13 yaşında Tower House okulundan ayrıldıktan sonra Harrodian Özel Okulu'na girerek burada eğitimini başarıyla tamamlamıştır.

Olivia Haigh Williams
, 26 temmuz 1968 yılında İngiltere'de Londra'da dünyaya gelmiştir. İngiliz dizi, tiyatro ve sinema oyuncusudur.

Resimler

Yıldız Haritası - Maps To The Stars izle

Yıldız Haritası - Maps To The Stars izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, maps to the stars izle, digiturk 2016 filmleri, maps to the stars konusu, yıldız haritası izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.