TIKLA ARA

Yenilmez - Invictus

Yeni seçilerek iktidara gelen Nelson Mandela ülkesindeki ırk ayrımıyla gittikçe derinleşen sosyal ve ekonomik sorunları gidererek ülkesinin birlik ve beraberliğini yeniden.


Yenilmez - Invictus filmini Moviemax Premier HD  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yenilmez - Invictus

Yenilmez - Invictus izle

İlk Gösterim tarihi: Yenilmez - Invictus filmini 10.5.2016 20:45 - 22:53 tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yenilmez - Invictus

2009, ABD Biyografi, Dram Yenilmez - Invictus filmin yönetmenliğini Zach Helm yaptığı Oyuncuların Natalie Portman, Dustin Hoffman, Jason Bateman, Zach Mills, Mike Realba'ten oluşmaktadır.

Yeni seçilerek iktidara gelen Nelson Mandela ülkesindeki ırk ayrımıyla gittikçe derinleşen sosyal ve ekonomik sorunları gidererek ülkesinin birlik ve beraberliğini yeniden tesis etmek için sporun insanları bir araya getiren gücünü kullanmaya karar verir. 1995 yılında Dünya Kupası Şampiyonası'nda Güney Afrika takımı tarih yazacaktır.

Matthew Paige Damon (d. 8 Ekim 1970) Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu ve senarist. 1988-1992 yılları arasında Harvard Üniversitesi'nde edebiyat okumuştur.

Morgan Freeman
(d. 1 Haziran 1937; Memphis, Tennessee), Akademi ödüllü Amerika'lı aktör, yönetmen, pilot ve seslendirme sanatçısı. Morgan Freeman Street Smart, Driving Miss Daisy, The Shawshank Redemption ve Invictus filmlerindeki performansları ile Akademi Ödüllerine aday gösterilmiş ve 2005 yılında Million Dollar Baby filmi ile bu ödülü kazanmıştır. Aynı zamanda Altın Küre ve Sinema Oyuncuları Derneği Ödüllerine sahiptir. Freeman ayrıca aralarında Unforgiven, Glory, Seven, Deep Impact, The Sum of All Fears, Bruce Almighty, Batman Begins, March of the Penguins, The Bucket List, Wanted, The Dark Knight ve RED'in bulunduğu birçok gişe filminde boy göstermiştir.

Clinton Eastwood Jr
(d. 31 Mayıs 1930, San Francisco), ABD'li sinema oyuncusu, yönetmen, yapımcı, besteci.Clint Eastwood, 31 Mayıs 1930'da çelik işçisi babanın oğlu olarak dünyaya geldi. 1950'li yıllarda B sınıfı filmlerde haftalık 75 dolarlık bir ücretle yan karakterleri oynadı. Bazı stüdyolar, adem elmasının çok çıkık olduğu gerekçesiyle kendisine rol vermediler. Eastwood, oyunculuk konusundaki kararlılığını koruyarak ve oynadığı filmlerden arta kalan zamanlarında yüzme havuzları için çukur kazarak hayatını devam ettirdi. İlk çıkışını, 1959-1966 yılları arasında yayınlanan Rawhide adlı TV dizisindeki Rowdy Yates karakterini canlandırarak yaptı.

Resimler

Yenilmez - Invictus izle

Yenilmez - Invictus izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviesmart premium hd, invictus izle, digiturk 2017 izle, invictus konusu, yenilmez izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.