TIKLA ARA

Yeni Yıl - Home For Christmas

Noel arifesinde küçük bir Norveç kasabasında, renkli Kuzey Işıkları'nın altında karların arasından eve dönmek için çabalayan insanları görürüz.


Yeni Yıl - Home For Christmas  filmini Digitur Moviemax Festival HD  kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Yeni Yıl - Home For Christmas

İki Kadın Bir Erkek - The Kids Are All Right izle

İlk Gösterim tarihi: Yeni Yıl - Home For Christmas   Digiturk Moviemax Festival HD  kanalında izleyebilirsiniz.

Yeni Yıl - Home For Christmas

Norveç , İsveç , Almanya Tür : Dram , Komedi türündedir.Yeni Yıl - Home For Christmas filmin yönetmenliğini Levi Henriksen yapmaktadır.Film oyuncularını Arianit Berisha , Nina Andresen , Sany Lesmeister , Nadja Soukup , Levi Hendriksen oluşmaktadır. 

Noel arifesinde küçük bir Norveç kasabasında, renkli Kuzey Işıkları'nın altında karların arasından eve dönmek için çabalayan insanları görürüz. Herkesin başka bir Noel hassasiyetiyle meşgul olduğu kasaba halkından çeşitli isimlerin (Doktor Knut, arkadaşı Paul, öğrenci Thomas, metres Karin, ayyaş Jordan) yolları mizah ve trajedi, şefkat ve çaresizlik, bağışlama ve umut, doğum ve ölümle dolu, birbiriyle iç içe geçen öykülerde kesişecektir.

Burt Young, ABD'li aktör, yazar ve ressam. Akademi Ödülüne aday gösterildiği Rocky filmi serilerinde Rocky Balboa'nın kayın biraderi Paulie rolüyle bilinir.

Charlotte Rampling (d. 5 Şubat1946) İngiliz sinema oyuncusu ve eski modeldir.Sturmer, Essex'te ressam bir anne ile atlet ve askeri memur olan bir babanın çocuğu olarak dünyaya geldi. 17 yaşında reklam rolleriyle oyunculuk kariyeri başladı. Önemli filmleri arasında; Henry VIII and His Six Wives, The Night Porter (Gece Bekçisi), Zardoz, The Verdict, Stardust Memories, Angel Heart (Şeytan Çıkmazı), The Wings of Dove, Sous le Sable (Kumun Altında) ve Swimming Pool (Havuz) gösterilebilir.

IMDB Puanı: 6,7/10 ( 629 .176 oy verdi.)

Resimler

Yeni Yıl - Home For Christmas izle

Yeni Yıl - Home For Christmas izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, home for christmas konusu, digiturk 2014 filmleri, home for christmas izle, yeni yıl izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.