TIKLA ARA

Yedinci Oğul - Seventh Son

Başarılı bir öğretmen olan Anne Malki İlk büyük sınavını Spook kasabadan uzaktayken hapsolduğu yerden kaçmasıyla verir.


Yedinci Oğul - Seventh Son filmini Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yedinci Oğul - Seventh Son

Yedinci Oğul - Seventh Son izle

İlk Gösterim tarihi: Yedinci Oğul - Seventh Son filmini 07.6.2016 tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yedinci Oğul - Seventh Son

2014 - ABD, İngiltere, Çin, Kanada, Aksiyon, Fantastik, Macera Yedinci Oğul - Seventh Son filmin yönetmenliğini Sergey Bodrov yaptığı. Oyuncuların Julianne Moore, Jeff Bridges, Ben Barnes, Kit Harington, Djimon Hounsou'ten oluşmaktadır.

18. yüzyılda geçen hikayede, genç Thomas yerel halkın içerisinde olan Spook isimli öğretmeninden eğitim alarak, kötü ruhlara karşı savaşmayı öğrenmesi gerekmektedir. İlk büyük sınavını ise Spook kasabadan uzaktayken güçlü Anne Malki'nin hapsolduğu yerden kaçmasıyla verir.

Julie Anne Smith
, sahne adıyla Julianne Moore, Oscar ödüllü Amerikalı aktris. Özellikle 90'lı yılların 2. yarısından itibaren yüksek profilli Hollywood filmlerindeki rolleriyle hatırlanmaktadır.Filmlerdeki performanslarıyla hep beğeni toplayan, ancak hak ettiğine inanılan ödülleri bir türlü kucaklayamayan Moore, 2014 yapımı Unutma Beni filmiyle şeytanın bacağını kırdı.

Jeffrey Leon Bridges
, Oscar ödüllü Amerikalı aktör ve müzisyen. The Big Lebowski filmindeki "The Dude" rolüyle akıllara kazınmış, Crazy Heart filmindeki Otis Blake rolüyle 2009'da Oscar Ödülü'nün sahibi olmuştur.Ayrıca kazandığı seferin dışında 5 kez Oscar ödülüne aday gösterilmiştir.

Kit Harington
1987 doğumlu Harington, 1992 ve 1998 yılları arasında Southfield İlköğretim okulunda okudu. Daha sonra 1998 ve 2003 yılları arasında Chantry Yüksek Okuluna Devam etti. 2003 ve 2005 yılları arasında Drama ve Tiyatro Çalışmaları okudu Worcester Sixth Form College katıldı. 2008 yılında Londra Üniversitesi merkez fakültesı konuşma ve drama bölümünden mezun oldu.

Djimon Gaston Hounsou
24 Nisan 1964 senesinde Batı Afrika'da, Benin'in Cotonou köyünde doğdu. 13 yaşındayken ailesi onu Paris'teki abisinin yanına okula gitmek üzere gönderdi. Ama Hounsou, okulu pek sevmedi ve çalışmak üzere okuldan ayrıldı. Çok uzun bir süre iş bulamayan Djimon, bir yıla yakın bir süre Paris'in sokaklarında yaşadı, köprülerin altında uyudu, yemek bulabilmek için çöp kutularını karıştırdı, meşhur Pompidou Meydanı'nın süslü çeşmelerinde yıkandı ve tabii para için dilendi.

Resimler

Yedinci Oğul - Seventh Son izle

Yedinci Oğul - Seventh Son izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, seventh son izle, digiturk 2017 izle, seventh son konusu, yedinci oğul izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.