TIKLA ARA

Yargıç - The Judge

Ailesi ile yaşamayı bırakıp tek yasayan avukat annesinin vefatını öğrenince Alzheimer hastası babasının, yıllar önce davasına baktığı bir adamın ölümüyle bağlantısı olup olmadığını araştırırken, unuttuğu kökleriyle ve babasıyla da tekrar karşılaşacak.


Yargıç - The Judge filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yargıç - The Judge

Yargıç - The Judge izle

İlk Gösterim tarihi: Yargıç - The Judge filmini 29.4.2015 14:30 - 16:46 tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yargıç - The Judge

2014 - ABD Dram Yargıç - The Judge filmin yönetmenliğini David Dobkin yaptığı Oyuncuların Robert Downey Jr., Robert Duvall, Vincent D'Onofrio, Vera Farmiga, Leighton Meester'ten oluşmaktadır.

İş hayatında başarı olan bir avukat aynı zamanda aile hayatı bir o kadar kötüdür.Ailesi ile yaşamayı bırakıp tek yasayan avukat annesinin vefatını ögrenince Alzheimer hastası babasının, yıllar önce davasına baktığı bir adamın ölümüyle bağlantısı olup olmadığını araştırırken, unuttuğu kökleriyle ve babasıyla da tekrar karşılaşacak.

Robert John Downey
, Jr., BAFTA ve Altın Küre sahibi ABD'li oyuncu. Sherlock Holmes ve Iron Man serilerinin yanısıra Chaplin, Natural Born Killers, Good Night and Good Luck, Kiss Kiss Bang Bang, Zodiac, Tropic Thunder ve The Avengers gibi filmler ile de tanınmaktadır.

Robert Duvall
ABD'nin Kaliforniya eyaletinin San Diego şehrinde doğdu. Babası William Howard Duvall bir Amerikan donanması amiraliydi. Annesi ise amatör bir aktristi. Oyunculuk eğitimini new york'da Neighborhood Playhouse Tiyatro Okulu'nda aldı. Oyunculuk kariyeri için mücadele ederken Manhattan Posta Ofisinde müdür olarak işe girdi ama bu işinden 6 ay sonra ayrıldı.

Vincent Phillip D'Onofrio
, ABD'li oyuncu ve yapımcı. Law and Order: Criminal İntent dizisi ve Full Metal Jacket filmindeki rolleri ile bilinir. 1991 - 1993 yılları arasında Greta Scacchi ile evli kalmış, daha sonra 1997'de Carin van der Donk ile evlenmiştir.

Vera Ann Farmiga
, Ukrayna asıllı Amerikalı aktrist. Köstebek, Aklı Havada ve Evdeki Düşman filmleriyle tanınmaktadır.
1973'te New Jersey'de doğdu.

Leighton Marissa Meester
, 1986 doğumlu Amerikalı oyuncu ve şarkıcı. 2007-2012 arasında yayınlanan Gossip Girl dizisindeki Blair Waldorf karakteriyle ünlenmiştir.

Resimler

Yargıç - The Judge izle

Yargıç - The Judge izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: sinema tv, the judge konusu, digiturk 2015 filmleri, the judge izle, yargıç izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.