TIKLA ARA

Yanan Aşk - Burning Love

Sylvia, hayatındaki her şeyi değiştiren kırılma noktasının peşinde geçmişe doğru yoğun bir yolculuğa çıkan bir kadındır.


Yanan Aşk - Burning Love filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yanan Aşk - Burning Love

Yanan Aşk - Burning Love izle

İlk Gösterim tarihi: Yanan Aşk - Burning Love filmini 23.4.2014 23:50 - 01:40 Digiturk  Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yanan Aşk - Burning Love

2012 - Kanada Tür : romanyik Komedi türündeki Yanan Aşk - Burning Love filmin yönetmenliğini Guillermo Arriaga yaptığı Oyuncuların Charlize Theron, Kim Basinger, Robin Tunney(Prison Break'da ki Veronica), Danny Pino, Fernanda Romero Bir Charlize Theron 'ten oluşmaktadır.

Sylvia, hayatındaki her şeyi değiştiren kırılma noktasının peşinde geçmişe doğru yoğun bir yolculuğa çıkan bir kadındır. Bu gizemli kadın bir restoran işletmektedir. İçinde yanan ateşi kendisini işe vererek gizlemeye çalışan bir kadındır. Meksika' da yaşayan Maria ise ailesi ile mutlu mesut bir hayat yaşamaktadır. Bu durum ne yazık ki uzun sürmez. Yaşanan trajik bir kaza Maria'nın hayatını değiştirir. Filminde terk edilmiş bir karavanda, Gina ve Nick arasında yaşanan yasak aşkın fırtınası, diğer tarafta Sylvia ve diğer insanların hayatını bambaşka bir yola çekecektir.

Charlize Theron (d. 7 Ağustos 1975, Benoni, Güney Afrika Cumhuriyeti), Güney Afrikalı sinema sanatçısıdır.2003'te en iyi kadın oyuncu Oscar'ı aldı.Charlize Theron Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Benoni şehrinde doğdu. Annesi Gerda Alman, babası Charles Theron ise Fransız asıllıydı.[1]Annesi ve babası bir yol yapım şirketi işletiyordu. Theron 15 yaşında iken annesi bir tartışma sırasında babasını vurdu ve Theron'un babası hayatını kaybetti. Annesi kendini savunduğu gerekçesiyle ceza almadı.

Michael Ian Black
(doğumlu Michael Ian Schwartz, 12 Ağustos 1971), Amerikalı komedyen, aktör, yazar ve yönetmen. O Devlet, Ed, Viva Variety, Stella, ve Michael ve Michael varmı Sorunlar dahil olmak üzere birçok TV komedi serisi, rol aldı. O Ünlü Poker Showdown birkaç kez görünen, aynı zamanda bir poker oyuncusu. O 2009 yılında bir çocuk kitabı, Tavuk Yanaklar, yayınladı.

Ryan Hansen (5 Temmuz 1981 doğumlu) 13. Cuma (2009) Veronica Mars ve Nolan Dick Casablancas tasvir ettiği için bilinen bir Amerikalı aktör vardır. O da Starz gösteri Party Down Kyle Bradway oynadı. 2012 yılında 2 Broke Girls yinelenen bir karakter olarak ortaya çıktı. Hansen de web serisi Yanan Sevgi kötü çocuk yarışmacı Blaze olarak yinelenen bir rolü vardır.

Resimler

Yanan Aşk - Burning Love izle

 

Yanan Aşk - Burning Love izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, burning love konusu, d-smart 2015 filmleri, burning love izle, yanan aşk izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.