TIKLA ARA

Yaman Tilki - Fantastic Mr. Fox

Mr. Fox çok akılı bir tilkidir. Mr. Fox ailesini geçindirmek için her gün üç çiftçiden tavuk, ördek ve hindi çalmaktadır.


Yaman Tilki - Fantastic Mr. Fox filmini Digiturk Moviemax Family HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yaman Tilki - Fantastic Mr. Fox

Yaman Tilki - Fantastic Mr. Fox izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma ZamanıThe Winning Season filmini 16.6.2015 19:25 - 20:59 tarihinde Digiturk Moviemax Family HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yaman Tilki - Fantastic Mr. Fox

2009 - ABD, İngiltere Animasyon, Aile, Komedi, Macera Yaman Tilki - Fantastic Mr. Fox filmin yönetmenliğini Wes Anderson yaptığı Oyuncuların Cate Blanchett, Owen Wilson, Meryl Streep, Michael Gambon, Bill Murray'ten oluşmaktadır.

Mr. Fox çok akılı bir tilkidir. Mr. Fox ailesini geçindirmek için her gün üç çiftçiden tavuk, ördek ve hindi çalmaktadır. Çiftçiler artık bıkmıştır ve onu yakalamak için ellerinden geleni yapmaya karar vermişlerdir. En sonunda yakalanan tilki, çiftçilerden daha zeki olan tilki kurtulmanın yolarını aramaktadır..

Cate Blanchett
1969 yılında Melbourne, Avustralya'da doğdu. Blanchett henüz 10 yaşında iken babası Robert Blanchett kalp krizinden yaşamını yitirdi. Kardeşi Bob bilgisayar mühendisi, kız kardeşi Genevieve Blanchett ise sahne ve kostüm tasarımcısıdır.

Owen Cunningham Wilson
olan oyuncu 18.11.1968'de Dallas, Teksas, ABD'de doğdu. Boyu 1.80. Eğitimi; Thomas Jefferson Lisesi, Austin, Teksas; New Mexico'da askeri okuldan mezun oldu; Teksas Üniversitesi, Austin. The Haunting (1999) filminin çekimlerinde bir sahnede çenesi kesilmiş ve çenesine dikiş atılmıştı. Bir ropörtajda Matematik ve İspanyolca derslerini geçemediği için üniversiteden mezun olamadığını söylemişti. Başarılı bir aktör olmasına rağmen kendisini yazar olarak görüyor ve bu alanda daha fazla zaman harcamaktan hoşlandığını belirtiyor.

Mary Louise Streep
, 1949 doğumlu Amerikalı oyuncu. Hem tiyatroda, hem televizyon yapımlarında hem de sinema başyapıtlarında rol alan Streep, 3 kez Oskar Ödülü'ne layık görüldü, 17 adaylıkla da Oscar'a en çok aday olan oyuncu olma ünvanını taşıyor. Ayrıca BAFTA, Altın Küre, Altın Palimye gibi ödülleri sayısız kez kazandı. Gelmiş geçmiş en yetenekli aktrislerden biri olarak görülüyor.

William James 'Bill' Murray
(21 Eylül,1950) Akademi Ödülüne aday gösterilmiş,Emmy ve Altın küre ödülüne layik görülmüş ABDli komedyen ve aktördür.Üniversiteden sonra Saturday Night Live kadrosuna kendisini dahil etmeyi başarmışdır.Bir süre sonra sinema filmlerindede görülmeye başladı,genelde komedi filmlerinde rol aldığı,ve Stripes, Groundhog Day, Caddyshack, Ghostbusters ,Rushmore gibi filmlerdede komedi içerikli rollerde karşımıza çıktı.

Resimler

Yaman Tilki - Fantastic Mr. Fox izle

Yaman Tilki - Fantastic Mr. Fox izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax family hd, fantastic mr. fox konusu, digiturk 2016 filmleri, fantastic mr. fox izle, yaman tilki izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.