TIKLA ARA

Watchmen

Çok eski bir süper savaş kahramanı olan Komedyen'in öldürülmesinin ardından ona hayran olan başka bir kahraman olan Rorschach cinayeti araştırır.Gidip hala faal olan tüm kahramanlara tehlikede olduklarını söyler fakat kimse onu takmaz.


Watchmen  filmini Digiturk Moviemax Action HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Watchmen

Watchmen izle

İlk Gösterim tarihi: Watchmen  filmini 17.03.2015 21:00 - 22:39 tarihinde Digiturk Moviemax Action HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Watchmen

2009 - ABD, İngiltere Bilim Kurgu, Aksiyon, Dram, Gizem Watchmen  filmin yönetmenliğini Zack Snyder yaptığı Oyuncuların Jeffrey Dean Morgan, Carla Gugino, Patrick Wilson, Malin Akerman, Matthew Goode'ten oluşmaktadır.

Süper kahramanların dizi serisinin yayınlanmasının ardından yıllar geçmiştir. Ünlü yönetmen  Zack Snyder yeniden bu etkileyici senaryoyu beyaz perdeye uyarlamışdır.Çok eski bir süper savaş kahramanı olan Komedyen'in öldürülmesinin ardından ona hayran olan başka bir kahraman olan Rorschach cinayeti araştırır.Gidip hala faal olan tüm kahramanlara tehlikede olduklarını söyler fakat kimse onu takmaz.Komedyenin cenazesine katılan eski süper kötü Moloch'u Rorschach görür ve evine gizlice girip onu bilgilerini alır.

Jeffrey Dean Morgan
En bilinen rolleri Denny Duquette karakteriyle Grey's Anatomy dizisinde ve John Winchester karakteriyle Supernatural dır.Ayrıca Watchmen filminde The Comedian rolüyle de tanınmıştır. Ike Evans rolüyle Magic City isimli dizide başrol olarak yer almıştır.

Patrick Wilson
Amerikalı sinema ve tiyatro sanatçısı, şarkıcı. 1973 yılında Norfolk, Virginia'da doğmuştur. Florida'da ki ilk eğitimi sonrası Pennsylvania'da Carnegie Mellon Üniversitesinden mezun olmuştur. Babası ve kardeşi Florida'da ki bir televizyon kanalında FOX televizyon haberleri için çalışmaktadır. Annesi ise profesyonel bir şarkıcıdır.

Malin Akerman
1978 İsveç doğumlu olan Malin Akerman Ozono adlı rock grubunun solisti olarak ün yaptı. 2006'da FHM'in dünyanın en seksi 100 kadını listesine giren Akerman Toronto'da büyüdü ve psikoloji eğitimi gördü. Geçen yıl da Maxim'in en seksi 100z kadın listesine de giren Akerman bu sezon da Watchmen'deki performansıyla bi hayli konuşulacağa benziyor.

Matthew Goode
İngiltere'de 3 Nisan 1978'de dünyaya gelen Goode, beş kardeşin en küçüğüdür (bir ağabeyi; annesinin ilk evliliğinden iki ağabeyi ve bir ablası vardır). Devon'daki Clyst St. Mary kasabasında büyümüştür. Babası jeolog annesi ise hemşiredir. Annesi aynı zamanda amatör tiyatro yönetmenidir. Goode, Birmingham Üniversitesi'nde drama ve Londra'daki Webber Douglas Academy of Dramatic Art'ta klasik tiyatro eğitimi almıştır.

Resimler

Watchmen izle

Watchmen izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax action hd, watchmen konusu, digiturk 2015 filmleri, watchmen oyuncuları, watchmen izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.