TIKLA ARA

Virüs Kıran - Antiviral

Syd March, bir superstar'ın ölümüne neden olan virüsü araştırmaya başlar. Eğer ölümün nedenini bulamazsa kendisini de aynı son beklemektedir.


Virüs Kıran - Antiviral  filmini Digitur Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Virüs Kıran - Antiviral

Virüs Kıran - Antiviral izle

İlk Gösterim tarihi:Virüs Kıran - Antiviral  11.1.2014 01:15 - 03:10 Moviemax Premier HD kanalında izleyebilirsiniz.

Virüs Kıran - Antiviral Yo

2012 - Kanada , ABD Tür : Bilim Kurgu , Gerilim , Korku türündedir.Suç Ağı - What Doesnt Kill Yo filmin yönetmenliğini Brandon Cronenberg  yapmaktadır.Film oyuncularını Malcolm McDowell , Douglas Smith , Joe Pingue , Salvatore Antonio , Elitsa Bako oluşmaktadır. 

Brandon Cronenberg'ün ilk yönetmenlik deneyimi Antiviral bilim kurgu/korku türünün kendinden emin bir örneği. Caleb Landry-Jones kendisini işine fazla kaptırmış bir biyoloji teknisyeni rolüyle hafif çatlak bir karakteri canlandırıyor. Film sonuna kadar tahrik edici bir etkiye sahip. Antiviral izlenilesi bir yeteneğin merak uyandırıcı ilk deneyimini temsil ediyor. Syd March, bir superstar'ın ölümüne neden olan virüsü araştırmaya başlar. Eğer ölümün nedenini bulamazsa kendisini de aynı son beklemektedir.

Cate Blanchett 1969 yılında Melbourne, Avustralya'da doğdu. Blanchett henüz 10 yaşında iken babası Robert Blanchett kalp krizinden yaşamını yitirdi. Kardeşi Bob bilgisayar mühendisi, kız kardeşi Genevieve Blanchett ise sahne ve kostüm tasarımcısıdır.

John Cusack
Koyu Katolik bir İrlandalı ailenin dördüncü çocuğu olarak dünyaya gelen John Cusack, oyunculuktaki başarılı kariyerini bir ölçüde de olsa genlerine borçlu. Babası Richard bir zamanlar hem oyuncu ve belgesel sinemacı iken dört kardeşi Joan, Susan, Anna ve Bill de oyunculukla uğraşıyorlar.

IMDB Puanı: 5,6/10 ( 5.760 oy verdi.)

Resimler

Virüs Kıran - Antiviral izle

Virüs Kıran - Antiviral izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, antiviral izle, digiturk 2014 filmleri, antiviral konusu, virüs kıran izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.