TIKLA ARA

Uluslararası - The International

Lois Sallinger (Clive Owen) adli bir Interpol ajanı, Manhattan Savci Yardimcisi (Naomi Watts) ile birlikte, kirli isler ceviren ve tüm dunyada operasyonlar yürüten bir bankanin pesine duser.


Uluslararası - The International filmini Digitur Moviemax Stars HD  kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Uluslararası - The International

Babam İçin - Will izle

İlk Gösterim tarihi: Uluslararası - The International  30.12.2013 21:15 - 23:06 Digiturk Moviemax Stars HD  kanalında izleyebilirsiniz.

Uluslararası - The International

2009 - Türkiye , ABD , Almanya , İngiltere Tür : Aksiyon , Gizem , Suç türündedir.Uluslararası - The International filmin yönetmenliğini Tom Tykwer yapmaktadır.Film oyuncularını Haluk Bilginer , Clive Owen , Naomi Watts , Ulrich Thomsen , Jack Mcgee oluşmaktadır. 

Lois Sallinger (Clive Owen) adli bir Interpol ajanı, Manhattan Savci Yardimcisi (Naomi Watts) ile birlikte, kirli isler ceviren ve tüm dunyada operasyonlar yürüten bir bankanin pesine duser. Bankanın kirli islerini aciga cikarma konusunda kararlı olan Sallinger, bu amacla New york, Berlin ve Milan'da devam eden ve onu Istanbul'a kadar getiren bir takibe baslar. Global bir örgütlenme ile karşı karşıya olduğunu farkeden Salinger, hedefinin dünya çapında terrör ve savaşa kaynak sağlamak için cinayeti dahi göze alabileceğini fark ederek hayatını büyük bir tehlikeye atar.

Haluk Bilginer 5 Haziran 1954 günü sigortacı Tahsin Bey ile ev hanımı Bedriye Hanım'ın üç çocuğundan ortancası olarak dünyaya geldi. Lise son sınıfta okulunun tiyatro koluna girdi ve Demokrat İzmir Gazetesi'nin açtığı liselerarası tiyatro yarışmasında ilk ödülünü aldı. Jürideki tiyatro müdürü Ragıp Haykır'ın davetiyle İzmir Devlet Tiyatrosu'nda konuk oyuncu olarak çalıştı. 1971 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne girdi.

Clive Owen, İngiliz aktör Owen İngiltere'nin Convertry şehrinde 5 erkek çocuğun 4. sü olarak doğdu. 3 yaşına geldiğinde babası evi terketti. Owen annesi ve diğer 4 kardeşi ile birlikte büyüdü. Romeo ve Juliet'te birlikte rol aldığı ve Juliet rolünü canlandıran Sarah-Jane Fenton'la 1995 yılında evlendi.

Naomi Ellen Watts (d. 28 Kasım 1968) İngiliz ve Avustralyalı aktrist. Mulholland Drive, Halka ve King Kong filmlerinin oyuncusu sanatçı, 21 Grams filmindeki rolüyle 2004 yılında Oscar ödülüne aday gösterilmişti.Watts Shoreham, Kent, İngiltere'de doğdu. Sanatçı 7 yaşındayken babası Peter Watts öldü. Annesi onunla birlikte Kuzey Galler'e yerleşti.

Ulrich Thomsen birçok ünlü Avrupalı yönetmenle çalıştı ve şu anda uluslararası bağlamda en çok aranan aktörlerden biri. Uluslararası kariyerine Thomas Vinterberg'in Altın Palmiye kazanan The Celebration filmiyle başladı, ve rolü için Avrupa film ödüllerinde ilk aktör adaylığını aldı. Thomsen, Sundance Film Festivalinde yarışan iki filmde başrol oynadı. Allegro (2005) ve Adams Apples (2005). Birçok Avrupa filminde sayısız alkış aldı, bunlardan bazıları: The Biggest Heroes, The Inheritance (2003) ve Brothers (2004). Brothers'daki rolü için ikinci kez en iyi Avrupa Aktörüne aday gösteridi ve San Sebastian Film Festivalinde prestijli En İyi Aktör ödülünü kazandı.

IMDB Puanı: 6,5/10 (‎68.474 oy verdi.)

Resimler

Uluslararası - The International izle

Uluslararası - The International izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, the international konusu, digiturk 2014 filmleri, the international izle, uluslararası izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.