TIKLA ARA

Tutsak - Kept Woman

Bir gün Simon'ın evine giden Jessica, Simon tarafından alıkonur ve tıpkı 50'lerdeki gibi döşenmiş bir evde kapana kısılır. Burada her şey son derece normalmiş gibi davranan Robin adlı başka bir kadın daha vardır.


Tutsak - Kept Woman filmini Digiturk Moviemax Comedy HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Tutsak - Kept Woman

Tutsak - Kept Woman izle

İlk Gösterim tarihi: Tutsak - Kept Woman filmini 23 Kasım 2015 Pazartesi 15:25 tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Tutsak - Kept Woman

2015 - Kanada, Gerilim Tutsak - Kept Woman filmin yönetmenliğini Michel Poulette yaptığı Oyuncuların Andrew W. Walker, Courtney Ford, Rachel Wilson, Shaun Benson, Jesse Camacho'ten oluşmaktadır.

Bir gün Simon'ın evine giden Jessica, Simon tarafından alıkonur ve tıpkı 50'lerdeki gibi döşenmiş bir evde kapana kısılır. Burada her şey son derece normalmiş gibi davranan Robin adlı başka bir kadın daha vardır. Bir an önce kaçmayı başaramazsa, tıpkı Robin gibi onun da geçmişi ve anıları silinecek, Simon'ın kölesi olacaktır.

Courtney Braden Ford
, 27 Haziran 1978 doğumlu Amerikalı oyuncu, prodüktör. Orange County, California doğumludur. Dexter'da Trinity'nin kızı rolünden hatırlayacağımız Ford, Vampir Günlüklerin'de Vanessa karakterine hayat vermektedir.

Tobin Bell
7 Ağustos 1942'de Amerika'da doğdu. Annesi Eileen Bell de İngiliz bir oyuncudur.
Bell çoğunlukla kötü adam veya seri katil rollerinde yer almıştır. Tobin Bell tam bir hayvan aşığıdır ve film setlerine 5 kedisi ve 2 köpeğiyle beraber gider. Kendisi aynı zamanda Kylie Minogue un yakın arkadaşıdır.

Chester Bennington
1976 yılında ABD'nin Arizona bölgesindeki Phoenix'te doğdu. Çocukluğundan beri müzik yapmaya ilgi duyan sanatçı, 1980'li yılların sonunda annesi ve babası boşandılar.Ve eroin ile metamfetamin bağımlılığıyla da mücadele etti.Ayrıca bir fast food restoranında da çalıştı ve gençlik dönemini tüm bağımlılıklarından kurtularak tamamladı.

Costas Mandylor
3 Eylül 1965' te doğan Avustralyalı aktör Costas Mandylor, Costas Theodosopoulos / Melbourne' de doğmuştur.Louis Mandylaris ve taksi şoförü olan Yannis Mandylaris' in oğludur. Önceden Picket Fences deki şerif yardımcısı Kenny rolüyle bilinen sanatçı, şu an Beowulf'taki Hondshew ile Saw III , IV , V ve VI daki polis Hoffman rolüyle bilinmektedir.Abisi Louis Mandylor ile Charmed "Saving Private Leo" adlı dizide katil hayalet kardeşleri oynamıştır.

Resimler

Tutsak - Kept Woman izle

Tutsak - Kept Woman izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, kept woman konusu, digiturk 2016 izle, kept woman izle, tutsak izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.