TIKLA ARA

Tracks - Çöldeki İzler

Avustralyalı yazar olan Robyn Davidson'ın kendi hayatını kaleme aldığı aynı adlı kitabından bir uyarlama. Avustralya'da 1700 mil uzunluğundaki çölü, 4 deve ve sadık köpeğiyle kat eden genç bir kadının hikayesi, gerçek bir olaya dayanıyor.


Tracks - Çöldeki İzler filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Tracks - Çöldeki İzler

Tracks - Çöldeki İzler izle

İlk Gösterim tarihi: Tracks - Çöldeki İzler filmini 30.5.2015 23:25 - 01:11 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Tracks - Çöldeki İzler

2014 - Almanya Dram Tracks - Çöldeki İzler filmin yönetmenliğini John Curran yaptığı Oyuncuların Mia Wasikowska, Emma Booth, Adam Driver, Rainer Bock, Jessica Tovey'ten oluşmaktadır.

Avustralyalı yazar olan Robyn Davidson'ın kendi hayatını kaleme aldığı aynı adlı kitabından bir uyarlama. Avustralya'da 1700 mil uzunluğundaki çölü, 4 deve ve sadık köpeğiyle kat eden genç bir kadının hikayesi, gerçek bir olaya dayanıyor. Adam Driver ise, Davidson'ın yolculuğunu kaydeden National Geographic fotoğrafçısı Rick Smolan rolündedir.

Mia Wasikowska,
Polonya asıllı Avustralyalı aktris. 2010'da rol aldığı Alice Harikalar Diyarında filmindeki Alice karakteri ile tanınmıştır.Polonya'dan 1974'te Avustralya'ya göç etmiş fotoğrafçı Marzena Wasikowska ile bir başka fotoğrafçı John Reid'in 3 çocuğundan ikincisi olarak Canberra'da doğdu.

Viva Bianca
Avustralyalı aktris iyi Starz network serisi Spartacus üzerinde Ilithyia rolüyle bilinir: Kan ve Kum olduğunu. Bianca Batı Avustralya Academy o en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı Sanatlar Gösteri mezun oldu. O Cezary Skubiszewski, film için bir Avustralya besteci, televizyon ve orkestra kızı. Bianca gibi Cate Blanchett ve Heath Ledger değinir her.Bianca etkilemiş Avustralyalı aktör birçok Avustralyalı TV Serisi ortaya çıkmıştır Eugenie Sandler PI, Marshall Law, Mavi Heelers, All Saints ve Strip gibi.

Resimler

Tracks - Çöldeki İzler izle

Tracks - Çöldeki İzler izlehj

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, çöldeki İzler izle, digiturk 2016 filmleri, çöldeki İzler konusu, tracks izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.