TIKLA ARA

Toprak Altında - Buried

Paul Conroy eski ahşap bir tabuta canlı canlı gömülmüş halde uyanır. Buraya onu kimin, neden koyduğunu bilemese de, kurtulmasına yardım edebilecek tek şey elindeki cep telefonudur.


Toprak Altında - Buried filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Toprak Altında - Buried

Toprak Altında - Buried izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Toprak Altında - Buried filmini tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Toprak Altında - Buried

2010 - ABD, İspanya, Fransa Dram, Gerilim, Gizem Toprak Altında - Buried filmin yönetmenliğini Rodrigo Cortés yaptığı Oyuncuların Ryan Reynolds, Samantha Mathis, Stephen Tobolowsky, Kali Rocha, Mary Birdsong'ten oluşmaktadır.

Paul Conroy eski ahşap bir tabuta canlı canlı gömülmüş halde uyanır. Buraya onu kimin, neden koyduğunu bilemese de, kurtulmasına yardım edebilecek tek şey elindeki cep telefonudur. Zamana karşı verdiği bu savaşta en büyük düşmanları telefonun iyi çekmemesi, şarjının az kalması ve havasızlıktır. Buradan kurtulması için sadece 90 dakikası vardır.

Ryan Reynolds
, Kanadalı dizi ve sinema oyuncusu. Green Lantern filmindeki rolüyle hatırlanmaktadır. Reynolds, Amerikalı aktris Scarlett Johansson'la 2008 ile 2011 yılları arasında evli kaldı.

Kali Michele Rocha
(d. 5 Aralık 1971) Amerikan aktris.
Rocha Memphis, Tennessee doğumlu ve Providence, Rhode Island, içinde Carnegie Mellon School of Drama 1993.Kali mezun büyüdüm en iyi komedi kitlelere bilinmektedir at Ben Stiller karakteri ile mizahi bir mücadele vardı Atlantik Amerikan uçuş görevlisi olarak.

Resimler

Toprak Altında - Buried izle

Toprak Altında - Buried izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviesmart premium hd, buried izle, digiturk 2016 filmleri, buried konusu, toprak altında izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.