TIKLA ARA

The Interview

Tartışma sunucusu olan Dave ve programın yapımcısı Aaron, Kuzey Kore'nin başkanıyla bir röportaj yapmak ister.


The Interview  filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

The Interview

The Interview izle

İlk Gösterim tarihi: The Interview  filmini 12.3.2015 15:35 - 17:23 tarihinde Digiturk Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

The Interview

2014 - ABD Komedi The Interview  filmin yönetmenliğini Seth Rogen, Evan Goldberg yaptığı Oyuncuların James Franco, Seth Rogen, Lizzy Caplan, Randall Park, Diana Bang'ten oluşmaktadır.

Tartışma sunucusu olan Dave ve programın yapımcısı Aaron, Kuzey Kore'nin başkanıyla bir röportaj yapmak ister. Yanlız Kuzey Kore'ye seyahat etmeden önce CIA'in onlardan Kuzey Kore başkanını öldürmelerini ister bu yüzden işler iyice karışır.

James Edward Franco
, Kaliforniya'nın Palo Alto şehrinde dünyaya geldi. Annesi aslen Yahudi olmasına rağmen Yahudi olarak yetiştirilmedi. Palo Alto da Tom ve David isimli iki erkek kardeşiyle büyüdü. Bölge okulu olan Palo Alto Lisesi'nden mezun olduktan sonra (1996), Kaliforniya Üniversitesi'nde (UCLA) İngilizce bölümüne girdi, ancak ailesinin itirazlarına rağmen 1 yıl sonra bırakarak Playhouse West'te oyunculuk eğitimi almaya başladı.

Lizzy Caplan
, ABD'li oyuncudur. Caplan CBS dizisi The Class, 2004 yapımı Mean Girls ve 2008 yapımı Cloverfield filmlerindeki rolleriyle tanınır ayrıca HBO dizisi True Blood'ın altı bülümünde de yer almıştır.

Resimler

The Interview izle

The Interview izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: sinema tv, the interview konusu, digiturk 2015 filmleri, the interview oyuncuları, the interview izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.