TIKLA ARA

The Drop - Kirli Para

Hayat da tek başına yaşayan bir barmen olan Bob Saginowski, aslına hayatının düzene girmesini ister ama geçmişindeki mahkum olduğu zamanları unutamaz.


The Drop - Kirli Para  filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

The Drop - Kirli Para

The Drop - Kirli Para izle

İlk Gösterim tarihi: The Drop - Kirli Para  filmini23.3.2015 13:30 - 15:12 tarihinde Digiturk Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

The Drop - Kirli Para

2014 - ABD Dram, Suç The Drop - Kirli Para  filmin yönetmenliğini Shawn Levy yaptığı Oyuncuların Michael R. Roskam, Noomi Rapace, James Gandolfini, Elizabeth Rodriguez, Danny Mccarthy'ten oluşmaktadır.

Hayat da tek başına yaşayan bir barmen olan Bob Saginowski, aslına hayatının düzene girmesini ister ama geçmişindeki mahkum olduğu zamanları unutamaz. İş yerinin sahibi ve kuzeni Marv  ile suça bulaşmış diğer kaçakçıların kara para aklamasına sesini çıkarmamıştır. Günün birinde bar soyulur. Ve olaylar bundan sonra gelişmeye başlar.

Edward Thomas
, bilinen adıyla Tom Hardy, İngiliz tiyatro ve sinema oyuncusu. Inception filmindeki Eames ve Kara Şovalye Yükseliyor'daki Bane rolleriyle tanınmıştır.Ressam bir anne ve yazar bir babanın çocuğu olarak 1977'de Londra'da doğdu. Küçük yaşlarda tiyatro eğitimi aldı. Bir yandan da modellik yaptı, 1998'de Find Me A Supermodel adlı yarışmayı kazandı. 2001 yılındaki Kara Şahin Düştü filmiyle sinemaya adım attı.

Noomi Rapace
, İsveçli sinema oyuncusu. Çok satan Milenyum Üçlemesi serisinin sinema uyarlamalarında Lisbeth Salander rolünü üstlenen Rapace, Avrupa Film Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi oldu.

James Joseph Gandolfini
Jr. İtalyan kökenli Amerikalı aktör. "The Sopranos" dizisinde canlandırdığı mafya babası "Tony Soprano" karekteriyle tüm dünyada tanınmıştır.18 Eylül 1961'de New Jersey'de doğdu. Anne ve babası birinci kuşak İtalyan göçmenleri oldukları için evde İtalyanca da konuşuluyordu. Lise yıllarında basketbolun yanısıra oyunculuğa da merak sardı ve çeşitli oyunlarda görev aldı.

Resimler

The Drop - Kirli Para izle

The Drop - Kirli Para izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon izle, kirli para konusu, digiturk 2015 filmleri, kirli para izle, the drop izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.