TIKLA ARA

Testere: Jigsaw Efsanesi

Şehrin dört bir yanından çıkan cesetler ve her biri korkunç, benzersiz bir şekilde katledilmiştir. Soruştuma ilerledikçe tek bir kişiyi gösterir : 'Jigsaw' lakaplı John Kramer.


Testere: Jigsaw Efsanesi izle

2017 - ABD, Kanada, Korku türündeki Testere: Jigsaw Efsanesi filminin yönetmenliğini Michael Spierig, Peter Spierig yapıyor. Oyuncuları Matt Passmore, Tobin Bell, Callum Keith Rennie'dan oluşmaktadır.

Tüm şehirde vahşice işlenen seri cinayetler ve tüm kanıtlar tek bir kişiye gösterir: John Kramer. Ama bu nasıl olabilirdi? Jigsaw olarak bilinen John Kramer, yıllar önce ölmüştü. Michael ve Peter Spierig'in yönettiği ve Josh Stolberg ve Pete Goldfinger'ın yazdığı filmin başrolünde bu rol ile tanınan Tobin Bell yer alıyor. Saw: Legacy, serinin sekizinci film...

Resimler

Testere: Jigsaw Efsanesi izle

Testere: Jigsaw Efsanesi izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies premiere, testere jigsaw efsanesi, testere jigsaw efsanesi konusu, testere jigsaw efsanesi izle, testere jigsaw efsanesi fragman,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.