TIKLA ARA

Tarzan Efsanesi - The Legend of Tarzan

Afrika ormanlarını geride bırakarak medeni bir hayata başlayan Tarzan'ın eşi Jane'i kurtarmak için yaptığı mücadeleyi anlatılıyor.


Tarzan Efsanesi izle


2016 - ABD/İngiltere/Kanada, Aksiyon, Macera, Dram türündeki Tarzan Efsanesi filminin yönetmenliğini David Yates yapıyor. Oyuncuları Alexander Skarsgård, Margot Robbie, Samuel L. Jackson'dan oluşmaktadır.

Ormanların Tarzan'ı olarak nam salan adam artık Greystoke Lordu John Clayton adıyla ve sevdiği kadınla medeniyette yaşamaya başlamıştır. Üstelik meclisin ticari ataşesi olarak görev almak için Kongo'ya davet edilmiştir. Fakat arkasında alçakça planlar işlemektedir. Belçika Kralı'nın elçisi Leon Rom'un Clayton'u biri intikam oyununda piyon olarak kullanacaktır. Fakat kiminle ve ne ile dans ettiklerinden habersizdirler.

Tarzan:Tarzan gemideki isyancılar tarafından Afrika sahillerinde ıssız bir bölgeye bırakılan İngiliz Greystoke Lordu ve Lady'sinin oğludur. Tarzan henüz bir bebek iken anne ve babası öldürülür ve bir maymun tarafından yetiştirilir. Tarzan'ı yetiştiren ve koruyan maymun annesidir. Tarzan adı, maymunlar alemindeki ismidir. Gerçek ismi Greystoke Lordu John Clayton'dur. Genç bir adam olduğundan Jane ile tanışır, onun için ormanı terk eder ve evlenirler. İngiltere'de yaşamaya başlarlar.

Resimler

Tarzan Efsanesi izle

Tarzan Efsanesi izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein boxoffice, tarzan efsanesi izle, digiturk 2016 izle, tarzan efsanesi konusu, the legend of tarzan konusu,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.