TIKLA ARA

Tampa'nın Sırları

Birbirinden farklı bir çok hayvanın hikayelerini ele alan Tampa'nın Sırları programı 9 Aralık'tan itibaren her Çarşamba saat 20:00'de yeni bölümleriyle Nat Geo Wild kanalında.


Tampa'nın Sırları izle

Tampa'nın Sırları belgesel programı Digiturk Nat Geo Wild kanalında. Nat Geo Wild Digiturk'te 185 numaralı kanaldan izleyebilirsiniz.

Tampa'nın Sırları belgesel program içeriğinde aşağıdaki belgeseller bulunmaktadır.

Bir Ayının İhtiyaçları

Tampa'da ilkbahar ve bir ayı yavrusu annesi tarafından terk edildikten sonra hayata nasıl tutunmaya çalışıyor. Bir lemur ise ilk mevsimsel alerjisini nasıl atlatıyor bu bölümde konu almaktadır.

Penguen Nöbeti

Penguen bakıcıları, penguen ebeveynler Rocky ve Thumbelina'nın yeni yavrularının yumurtadan çıkarması umuduyla yumurta nöbetini konu alıyor bu belgeseli 16 Aralık Çarşamba günü saat 20:00'de izleyebilirsiniz.

Acıkmış Ejderhalar

Walter bir panter olup tuzağa yakalandıktan sonra kapsamlı bir tarama yapılır ve bir kızıl panda çiftleşme için yeni evine yerleşir. Acıkmış Ejderhalar'ın ilk gösterimi 23 Aralık'tır.

İşte İstediğim Gergedan!

Tampa'da sevgi dolu bir gün; gergedan Johnny aşkı özlerken, orangutanlar farklı eğitimlere ve eğitmenlere cevap vermeyi öğrenmektedir. Bu macerayı 30 Aralık Çarşamba günü saat 20:00'de izleyebilirsiniz.

Koalalar ve Kaplumbağalar

Tampa ailesi git gide büyüyor. Bu bölümde ise dişi koala Ceduna'nın kesesinin içinde bir bebeği bulunuyor ve bunun yanı sıra hasta bir kaplumbağanın ise kahvaltısı yatağına kadar geliyor. Belgesele 6 Ocak Çarşamba - 20:00'de yayına girmektedir.

Manati Hastanesi

Üç şempaze emekli olmaya çalışırken kurtarılan manatiler, yakın zamanda yenilenen Tampa Manati Hastanesine dahil edilir. Program yayını 13 Ocak Çarşamba saat 20:00'de yayınlanmaktadır.

Resimler

Tampa'nın Sırları izle

Tampa'nın Sırları izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: national geographic wild,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.