TIKLA ARA

Straight Outta Compton

80'lerin ortasında Kaliforniya - Compton sokaklarından doğan bir grup, NWA ve müzikleri ve yaşamlarıyla pop kültürüne karşı yaptıkları devrimin hikayesi.


Straight Outta Compton  filmini Digiturk Salon 1 Oscars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Straight Outta Compton

Straight Outta Compton izle

İlk Gösterim tarihi: Straight Outta Compton  filmini 02:20 21 Şubat 2016 Pazar  tarihinde Digiturk Salon 1 Oscars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Straight Outta Compton

2015 - ABD Biyografi, Müzikal Straight Outta Compton  filmin yönetmenliğini F. Gary Gray yaptığı Oyuncuların Paul Giamatti, Aldis Hodge, Tate Ellington, Neil Brown Jr., Corey Reynolds'ten oluşmaktadır.

80'lerin ortasında Kaliforniya - Compton sokaklarından doğan bir grup, NWA ve müzikleri ve yaşamlarıyla pop kültürüne karşı yaptıkları devrimin hikayesi.

Paul Edward Valentine
Giamatti, İtalyan asıllı Amerikalı aktör. Annesi İrlanda asıllıdır. Kariyerine Private Parts, The Truman Show, Saving Private Ryan, The Negotiator, ve Man on the Moon filmlerindeki yardımcı oyuncu karakterleriye başlamıştır. Daha sonra 2000'li yıllarda çektiği American Splendor, Sideways, Cinderella Man, The Illusionist, John Adams, Cold Souls, Barney's Version, ve Win Win filmlerinde başrolde yer almıştır.

Sterling Knight
5 Mart 1989 da dünyaya gelen, ABD'li aktör.Sterling'in Spencer Shuga adında bir erkek kardeşi ve Samantha Scarlett adında bir kız kardeşi var. Houston, Texas'da büyüdü. Babası Meksikalı ve aynı zamanda Sterling'in menejeri.

Jonathan Kimble Simmons
, Oscar ödüllü Amerikalı aktör. Hollywood'un en önemli karakter oyuncuları arasında bulunan Simmons özellikle Oz dizisindeki Neo-Nazi Vernon Schillinger, Örümcek Adam üçlemesindeki Jonah Jameson ve 2014 yapımı Whiplash filmindeki Terence Fletcher karakterleriyle hatırlanmaktadır.

Kyra Sedgwick
(19 Ağustos 1965) Emmy adaylığı olan, Altın Küre ödüllü Amerikan aktris. The Closer dizisi ile Altın Küre Ödüllerinde En İyi Aktris ödülünü aldı

Fredric Lehne
(Fredric Lane olarakta bilinir) 200'den fazla film,televizyon şovu ve dizide yer almıştır.Bunun yanısıra Broadway müzikalleri olan;Moliere ve İbsen,Shakespeare gibi oyunların sahne yapımcılığını da üstlenmiştir.En çok tanınmasını sağlayan rolü;Lost dizisindeki müfettiş Edward Mars karakteridir.Daha sonrasında ise Supernatural dizisinde;Azazel ( sarı gözlü iblis ) karakteri gelmiştir.

Resimler

Straight Outta Compton izle

Straight Outta Compton izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 oscars hd, straight outta compton oyuncuları, digiturk 2016 izle, straight outta compton konusu, straight outta compton izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.