TIKLA ARA

Sokak Köpekleri - Jiao You (Stray Dogs)

Bedava yiyecek bulmak için AVM'leri, süpermarketleri dolaşıyor. Terk edilmiş binalarda geceliyorlardır. Babanın doğum gününde, gizemli bir kadının aralarına katılmasıyla bu kırık aile genişliyor.


Sokak Köpekleri - Jiao You (Stray Dogs) filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sokak Köpekleri - Jiao You (Stray Dogs)

Sokak Köpekleri - Jiao You (Stray Dogs) İzler izle

İlk Gösterim tarihi: Sokak Köpekleri - Jiao You (Stray Dogs) filmini 29.5.2015 21:30 - 23:40 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sokak Köpekleri - Jiao You (Stray Dogs)

2013 - Tayvan, Fransa Sokak Köpekleri - Jiao You (Stray Dogs) filmin yönetmenliğini Ming-liang Tsai yaptığı Oyuncuların Lee Kang-sheng, Yi-ching Lu, Lee Yi-chieh, Shiang-chyi Chen'ten oluşmaktadır.

Madi durumları çok iyi olmayan bir aile ve bu durumu kendine dert edeb bir baba buyuk bir avm'de çalıştığı para ailesini geçindirmeye yetmiyor.Bu durumun farkında olan çocuklar ise bedava yiyecek bulmak için AVM'leri, süpermarketleri dolaşıyor. Terk edilmiş binalarda geceliyorlardır. Babanın doğumgününde, gizemli bir kadının aralarına katılmasıyla bu kırık aile genişliyor.

Terri Kwan
İngilizce adı: Terri Kwan Gerçek ismi: 陈品颖(陈品颖) / Chen Ying Pin Mesleği: Aktris ve model Doğum Tarihi: 1976-Temmuz-02 Doğum yeri: Tokyo, Japonya Yükseklik: 165cm Ağırlık: 45kg Star sign: Cancer zodyak Çince Dragon

Leon Dai
Tayvan, Dai bir ünlü aktör üst düzey profesyonel iyi karakterler çeşitli çalabilen ve Ulusal Sanat Enstitüsü Tiyatro Bölümü'nde eğitim almış. Pek çok sahne performansları, reklam teleplays ve film olmuştur. Onun filmleri Yi Yi, Double Vision ve Cezbedici Kalp içerir.

Chen Chang
14 Ekim 1976 (Perşembe) Doğum Yeri: Taipei, Taiwan Diğer Bir İsmi: Chang Chen, Chan Cheung, Zhen Zhang Burcu: Terazi Boyu: 1.78 m.

Lunmei Kwai
1983 doğumlu olan Kwai, performans becerilerinde Tayvan nefis nesil oyuncu ile en serinletici özellikleri ve yeni bir olduğunu ve taraftarların olduğu genç arasında müthiş popüler. O film de öncü roller vardır oynadı Blue Gate Crossing, En Uzak Ders ve Secret.

Resimler

Sokak Köpekleri - Jiao You (Stray Dogs) izle

Sokak Köpekleri - Jiao You (Stray Dogs) izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, jiao you konusu, digiturk 2016 filmleri, stray dogs izle, sokak köpekleri izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.