TIKLA ARA

Sıradışı Anne - Ricki and the Flash

Ricki Rendazzo ünlü bir rock yıldızı olabilmek için başta ailesi olmak üzere birçok konuda fedakarlık yapmış, sonunda amacına ulaşmıştır.


Sıradışı Anne - Ricki and the Flash filmini Digiturk Salon 3 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sıradışı Anne - Ricki and the Flash

Sıradışı Anne - Ricki and the Flash izle

İlk Gösterim tarihi: Sıradışı Anne - Ricki and the Flash filmini 11:35 - 13:12 / 15 Ocak 2016 Cuma tarihinde Digiturk Salon 3 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sıradışı Anne - Ricki and the Flash

2015 - ABD Dram, Komedi, Müzikal Sıradışı Anne - Ricki and the Flash filmin yönetmenliğini Jonathan Demme yaptığı Oyuncuların Meryl Streep, Kevin Kline, Mamie Gummer, Ben Platt, Rick Springfield'ten oluşmaktadır.

Ricki Rendazzo ünlü bir rock yıldızı olabilmek için başta ailesi olmak üzere birçok konuda fedakarlık yapmış, sonunda amacına ulaşmıştır. Ancak bu uğurda ailesiyle arasına aşılmaz bir mesafe girmesini engelleyememiştir. Kızının eşi tarafından terkedildiğini öğrenmesi üzerine uzun yıllar sonra ailesinin yanına döner. Ricki'nin eline, işleri düzeltip yeniden bir aile olabilmek için eline bir fırsat geçmiştir.

A Fish Called Wanda
(Wanda Adında Bir Balık) adlı filmle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscarına layık görüldü; Sophie's Choice (Sophie'nin Seçimi) gibi yapıtlarda yer aldı.

Meryl Streep
iİlk oyunculuk deneyimini 1986 yılında HeartBurn filminde yaşamıştır. Oyunculuğa verdiği uzun aradan sonra ilk defa 2006 yılında The Hoax (Sahtekar) filmiyle karşımıza çıktı ve oyunculuğa devam ediyor.

Jonathan Demme
(22 Şubat 1944, Baldwin, New York) En İyi Yönetmen Akademi Ödülü sahibi Amerikalı film yönetmeni, yapımcı ve senarist. Kuzuların Sessizliği filmi ile Oscar'ı almış, bu film ayrıca big five adı verilen En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Aktör, En İyi Aktris ve En İyi Senaryo ödüllerinin hepsini almayı başarmıştır. Daha sonra yönettiği Philadelphia filmi ile Tom Hanks En İyi Aktör ödülünü almıştır.

Mary Louise Streep
, 1949 doğumlu Amerikalı oyuncu. Hem tiyatroda, hem televizyon yapımlarında hem de sinema başyapıtlarında rol alan Streep, 3 kez Oskar Ödülü'ne layık görüldü, 17 adaylıkla da Oscar'a en çok aday olan oyuncu olma ünvanını taşıyor. Ayrıca BAFTA, Altın Küre, Altın Palimye gibi ödülleri sayısız kez kazandı. Gelmiş geçmiş en yetenekli aktrislerden biri olarak görülüyor.

Katherine Mathilda Swinton
(d. 5 Kasım 1960), En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Akademi Ödülü sahibi, 2 kez Altın Küre'ye aday gösterilmiş, İngiliz oyuncu.

Stephen Gyllenhaal
ve senarist Naomi Achs'in kızı,aktör Jake Gyllenhaal'ın ablasıdır.
2002 yılında Secretary filmi ile En İyi Aktris - Müzikal veya Komedi ve 2006'da SherryBaby filmi ile En İyi Aktris - Drama dalında Altın Küre'ye aday gösterilmiştir.2004 yılında Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'ne (Academy of Motion Picture Arts and Sciences)katılmıştır. Batman Begins filminin devam filmi olan The Dark Knight filminde önceden Katie Holmes'un canlandırdığı Rachel Dawes karakterini canlandıracaktır.

James Norman
"Jim" Beaver, Jr. 12 Ağustos 1950'de Laramie,Wyoming'de dünyaya gelmiş, Amerikan tiyatro film ve televizyon aktörüdür.Oyun yazarı, senarist ve film tarihçisidir.O belki dünya çapındaki izleyiciler-dinleyiciler tarafından hırçın, huysuz olarak tanınsa da merhametli iyi yürekli birisidir.

Resimler

Sıradışı Anne - Ricki and the Flash izle

Sıradışı Anne - Ricki and the Flash izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 3 izle, ricki and the flash izle, digiturk 2016 izle, ricki and the flash konusu, sıradışı anne izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.