TIKLA ARA

Sindirella - Cinderella

Mutsuzluk hiç beklemedikleri, bir anda Annesinin ölümüyle gelir ardından babası başka bir kadınla evlenen Ella, iyi bir insan olduğu için üvey annesine ve onun iki kızına elinden geldiğince hizmet etmeye başlar.


Sindirella - Cinderella filmini Digiturk Moviemax Family HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sindirella - Cinderella

Sindirella - Cinderella izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Sindirella - Cinderella filmini tarihinde Digiturk Moviemax Family HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sindirella - Cinderella

2015 - ABD Aile, Dram, Fantastik, Romantik Sindirella - Cinderella filmin yönetmenliğini David Kenneth Branagh yaptığı Oyuncuların Lily James, Helena Bonham Carter, Cate Blanchett, Hayley Atwell, Richard Madden'ten oluşmaktadır.

Mutsuzluk hiç beklemedikleri, bir anda Annesinin ölümüyle gelir ardından babası başka bir kadınla evlenen Ella, iyi bir insan olduğu için üvey annesine ve onun iki kızına elinden geldiğince hizmet etmeye başlar. Babasının beklenmedik ve erken ölümü, onu hizmetçiliğe ve hiç istemediği bir hayata sürükler.

Hayley Atwell
2005'te The Guildhall School'un müzik ve drama bölümünü bitiren oyuncu, Birkaç televizyon işinin ardından Allen'dan teklif aldı. Cassandra'nın Rüyası'nda Colin Farrell, Ewan McGregor gibi isimlerle kamera karşısına geçen Atwell, 'Film dünyasına böyle bir film, yönetmen ve oyuncularla birlikte girmek benim için büyük bir şans' diyor. Allen da 'Hayley çok güzel biri, onu keşfeden kişi olarak anılmaktan büyük mutluluk duyacağım' diye konuşuyor.

Cate Blanchett
1969 yılında Melbourne, Avustralya'da doğdu. Blanchett henüz 10 yaşında iken babası Robert Blanchett kalp krizinden yaşamını yitirdi. Kardeşi Bob bilgisayar mühendisi, kız kardeşi Genevieve Blanchett ise sahne ve kostüm tasarımcısıdır.

Helena Bonham Carter
, İngiliz aktris. 2000'li yıllarda çok önemli ve başarılı yapımlarda yer alan Carter, en çok 1999 yapımı Dövüş Kulübü (Fight Club) filmindeki Marla Singer rolüyle ve Harry Potter serisinin son 4 filminde canlandırdığı Bellatrix Lestrange rolüyle hatırlanmaktadır.

Lily Chloe Ninette Thomson
, sahne adıyla Lily James, İngiliz aktris. Downton Abbey dizisinde Rose MacClare karakterini oynamasıyla ünlenmiştir.James, 2015'te gösterime girecek Cinderella'nın yeni uyarlamasında Sinderella'yı canlandırmıştır.

Resimler

Sindirella - Cinderella izle

Sindirella - Cinderella izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, cinderella konusu, digiturk 2016 filmleri, cinderella izle, sindirella izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.