TIKLA ARA

Silsile

Başrollerde nehir Erdoğan, Tardu Flordun ve İlker Kaleli'nin yer aldığı film, üç insanın bir akşam boyunca başlarına gelen olaylar silsilesini anlatıyor.


Silsile  filmini Digiturk Moviemax Turk HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Silsile

Silsile izle

İlk Gösterim tarihi: Silsile filmini  Digiturk  Moviemax Turk HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Silsile

2014 - Türkiye Tür : Dram türündeki Silsile filmin yönetmenliğini Ozan Açıktan yaptığı Oyuncuların Nehir Erdoğan , Serkan Keskin , Tardu Flordun , İlker Kaleli , Esra Bezen Bilgin'ten oluşmaktadır.

Başrollerde nehir Erdoğan, Tardu Flordun ve İlker Kaleli'nin yer aldığı film, üç insanın bir akşam boyunca başlarına gelen olaylar silsilesini anlatıyor. Sıcak bir yaz gecesi Ece (Nehir Erdoğan) Amerika'dan yeni dönmüş olan Cenk'in (İlker Kaleli) kaldığı eve gider ve eskide kalmış bir aşk alevlenir. Yakın bir dost aldatılmak üzeredir. Bir anda sessiz ve karanlık evde bir hırsızlık girişimi olur ve ardından bir şuç işlenir. Ece gider, Faruk gelir. Üç insan hem birbirlerinden sakladıklarıyla hem de bir şuçla beceriksizce baş etmeye çalışır. Olaylar birbirinin içine geçerek gelişir ve karmaşık şehirli ilişkilerin, derin yaraların ve hayatın kırgınlığının sorgulandığı, bu üç insanın yaşamlarını sonsuza kadar değiştirecek olaylar silsilesi de başlar.

Resimler

Silsile izle

 

Silsile izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax turk hd, silsile izle, digiturk 2015 filmleri, silsile konusu, silsile filmi izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.