TIKLA ARA

Show Saati - Showtime

İşinde oldukça başarılı iki polis büyük bir televizyon programı için bir araya gelirler ama hesaplamadıkları bir şey vardır ikisinde görüşleri birbirinden çok farklıdır.


Show Saati - Showtime filmini Digiturk Moviemax Comadey HD kanalindan yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Show Saati - Showtime

Show Saati - Showtime izle

Ilk Gösterim tarihi:Show Saati - Showtime filmini 20.12.2014 21:00 - 22:48 Digiturk Moviemax Comedy HD kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Show Saati - Showtime

2002 - ABD , Avustralya Tür : Aksiyon , Komedi , Suç türündeki Show Saati - Showtime filmin yönetmenligini Tom Dey yaptigi Oyuncularin Robert De Niro , Eddie Murphy , Rene Russo , Mos Def , Alex Borstein 'ten olusmaktadir.

Los Angeles Polis Teşkilatı'nda dedektiflik yapan Mitch Preston, az konuşan bir o kadar da bezgin bir polistir. Tek amacı 20 Yıllık hizmet süresini tamamlayıp emekliye ayrılmaktır. Dedektifle aynı birimde çalışan Trey Sellars ise mecburiyetten polis olmuş başarısız bir aktördür ve bütün gün sokaklarda suçluları kovaladıktan sonra akşam eve gelip ayna karşısında aktörlük denemeleri yapmaktadır. Sellars'ın amacı hayatını değiştirecek bir fırsat yakalayıp televizyon yıldızı olmaktır.Trey ve Mitch, bir gece farkında olmadan çok gizli bir operasyonu açığa çıkarırlar ve büyük bir uyuşturucu şebekesini yakalarlar. Bu olay zoraki ikilinin, televizyonlarda boy göstermesine neden olur ve artık ikisi de şöhret sahibi olmuşlardır.

Robert De Niro, Oscar ödüllü Amerikalı aktör. Sinema tarihinin en büyük aktörlerinden biri olarak kabul edilen De Niro, özellikle Martin Scorsese filmlerindeki performansıyla akıllara kazınmış, birbirinden çok farklı karakterleri başarıyla canlandırmayı başarmıştır.De Niro 1943'te New York'da doğdu. Sanatçı bir ailenin çocuğu olan De Niro'nun aynı ismi taşıyan babası Robert De Niro Sr. (1922-1993) ressam ve heykeltraş, annesi Virginia Admiral ise (1915-2000) ressam ve şairdi. Bu büyük aktörün ilk önemli rolü, 1973 yapımı "Bang the Drum Slowly"dir. Ancak önemli çıkış yaptığı film olarak Martin Scorsese'nin yönettiği 1973 yapımlı "Mean Streets" filmdir. The Godfather filmleriyle de o bildiğimiz karizmatik, etkileyici Robert De Niro hafızalarımızla yerleşmiştir.

Edward Regan "Eddie" Murphy (3 Nisan 1961 doğumlu) bir Amerikalı stand-up komedyen , aktör , yazar , şarkıcı , yönetmen ve müzisyen .Box-office Murphy filmlerden alır onu ABD'de ikinci en yüksek gişe hasılatı elde eden aktör olmak. O düzenli bir döküm üyesiydi Saturday Night Live 1984-1980 gelen ve bir stand-up komedyeni olarak çalışmıştır. O sayılı 10 sırada yer aldı Comedy CentralTüm Zamanların 100 Greatest Stand-up 'ın listesi.

Resimler

Show Saati - Showtime izle

Show Saati - Showtime izle

Fragman Izle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, showtime izle, digiturk 2015 filmleri, showtime konusu, show saati izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.