TIKLA ARA

Şehrin Adamı - Man About Town

Filmde başarılı ve zengin olan bir adamın karısı tarafından aldatılması konu alınmıştır.


Şehrin Adamı - Man About Town filmini Digiturk Moviemax Comedy HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Şehrin Adamı - Man About Town

Şehrin Adamı - Man About Town   izle

İlk Gösterim tarihi:Şehrin Adamı - Man About Town   filmini 25.9.2014 18:49 - 20:23 Digiturk Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Şehrin Adamı - Man About Town  

2006 - ABD Tür : Dram , Komedi türündeki Şehrin Adamı - Man About Town  filmin yönetmenliğini Mike Binder yaptığı Oyuncuların Ben Affleck , Gina Gershon , Amber Valletta , Rebecca Romijn , Bai Ling'ten oluşmaktadır.

Yetenekli Hollywood menajeri Jack, bir insanın isteyebileceği herşeye sahiptir: başarılı bir kariyer, para ve güzel bir eş. Ancak karısının kendisini en önemli müşterisi ile aldattığını öğrenir, tüm sırlarının yazılı olduğu günlüğü de gazetecilerin eline geçince Jack'ın kusursuz hayatı bir anda altüst olur. Karısının birlikte olduğu kişi, eski bir müşterisidir ve öte yandan tüm sırlarını açıkladığı günlüğü, bir muhabirin eline geçmiştir. Karısı, kariyeri ve mutluluğu tehlikede olan Giamoro, onları geri kazanmak için elinden geleni yapacaktır.

Resimler

Şehrin Adamı - Man About Town   izle

 

Şehrin Adamı - Man About Town   izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, man about town izle, digiturk 2015 filmleri, man about town konusu, şehrin adamı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.