TIKLA ARA

Seher Tanrıçası - Aurora Borealis

20li yaşlarında hiçbir işte dikiş tutturamayan genç, son çare olarak büyükbabasının yanında zaman geçirmeye başlar ve burada gönlünü bakıcı kıza kaptırır.


Seher Tanrıçası - Aurora Borealis filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Seher Tanrıçası - Aurora Borealis

Seher Tanrıçası - Aurora Borealis izle

İlk Gösterim tarihi: Seher Tanrıçası - Aurora Borealis filmini 28.2.2014 15:20 - 16:55 Digiturk  Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Seher Tanrıçası - Aurora Borealis, Konusu

2000 - Almanya , ABD Tür : Aksiyon , Gerilim , Polisiye , Suç yapımı Fantastik , Korku türündeki Seher Tanrıçası - Aurora Borealis filmin yönetmenliğini John Singleton yaptığı Oyuncuların Christian Bale , Samuel L. Jackson , Toni Collette , Vanessa Williams , Jeffrey Wright 'ten oluşmaktadır.

Bu garip hayatta ne zaman ne olacağı belli olmaz.Gençlik yılarında hata 20'li yaşlarında hiçbir işte dikiş tutturamayan genç, son çare olarak büyükbabasının yanında zaman geçirmeye başlar ve burada gönlünü bakıcı kıza kaptırır.

Joshua Jackson Kanada'da doğmuş olmasına karşın hayatının ilk sekiz yılını Kaliforniya'da geçirdi. Oyuncu yönetmeni olan annesi dolayısıyla küçük yaşta set yaşantısına tanık olan Joshua Jackson daha 11 yaşındayken oyuncu olmayı kafasına koymuştu. Başarısız olup hevesi kaçsın ve sinema dünyasından uzak dursun diye annesi onu çocuk oyuncu seçmelerine götürdü. Joshua çok başarılı olup reklam filmlerinde oynamaya başlayınca annesinin tüm hesapları alt üst oldu tabii. Pek çok filmde irili ufaklı roller alan genç oyuncuyu şöhrete 'Scream 2'deki küçük rolünün ardından kapmayı başardığı 'Dawson's Creek' adlı dizideki rolü oldu. Gençler tarafından çok sevilen bu dizideki Pacey karakteri onu Hollywood yapımlarında başrollere taşıdı.

Juliette Lewis, Amerikalı aktirist ve şarkıcı. 1991 yılında rol aldığı Cape Fear filmiyle birlikte Oscar ve Altın Küre ödüllerinden En İyi Yardımcı Aktirist ödülüne aday oldu. Daha sonra What's Eating Gilbert Grape, Natural Born Killers, Strange Days, The Evening Star, Kalifornia, From Dusk Till Dawn, ve The Other Sister gibi filmlerle daha büyük projelerde yer almayı başardı. Televizyon projelerinde yer almaya başladıktan sonra iki kere Emmy ödülüne aday gösterildi.

Donald Sutherland
, (Saint John, New Brunswick, Kanada D.17 Temmuz 1935) Kanadalı aktör. Mühendislik ve drama dallarında yüksek öğrenim görmüştür. 1960'lı yıllarda İngiliz yapımları ile oyunculuk kariyeri başlamıştır.

IMDB Puanı:3.4/10 (341kişi oy verdi.)

Resimler

Seher Tanrıçası - Aurora Borealis izle

 

Seher Tanrıçası - Aurora Borealis izle

 

 Fragman İzle






Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, aurora borealis konusu, digiturk 2014 filmleri, aurora borealis izle, seher tanrıçası izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.