TIKLA ARA

Şans Ayağıma Geldi - The Cobbler

Bir gün dükkanda karşısına çıkan bir dede mirası, ona müşterilerinin yerine geçebilme şansı verince bu tekdüzelik sona erecektir.


Şans Ayağıma Geldi - The Cobbler filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Şans Ayağıma Geldi - The Cobbler

Şans Ayağıma Geldi - The Cobbler izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Şans Ayağıma Geldi - The Cobbler filmini 08.07.2015 18:55 - 20:29 tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Şans Ayağıma Geldi - The Cobbler

2014 - ABD Dram, Fantastik, Komedi Şans Ayağıma Geldi - The Cobbler filmin yönetmenliğini Thomas Mccarthy yaptığı Oyuncuların Adam Sandler, Dustin Hoffman, Steve Buscemi, Method Man, Melonie Diaz'ten oluşmaktadır.

Kuşaklardır aynı dükkanda ayakkabı tamirciliği yapan Simkin ailesinin son temsilcisi Max, tekdüze bir hayat sürmektedir. Bir gün dükkanda karşısına çıkan bir dede mirası, ona müşterilerinin yerine geçebilme şansı verince bu tekdüzelik sona erecektir.

Adam Richard Sandler
, Amerikalı aktör.17 yaşında Adam bazı küçük gösterilerle çok beğenildi ve daha sonra stand up konusunda iyi olduğunu anladı. 80'li yılların ortasında The Cosby Show'da Theo Huxtable'in arkadaşı Smittyi bir sezon oynadı. 17 yaşında kardeşinin zoruyla yaptığı gösteriden sonra onu komedyen Dennis Miller keşfetti. Adam o zamanlar sadece bir dizide bir de MTV'de gözükmüştü. Miller onu Satuday Night Live'nin yapımcısı Lorne Michaelsle buluşturdu.

Los Angeles
'ta dünyaya gelen Dustin Hoffman, Santa Monica Communicty College'i bitirdi. Lee Strasberg ile çalışmak için New York'a taşınmadan önce Pasadena Playhouse'da öğrenim gördü.İki kez Oscar ödülünü kucaklayan, yedi kez de bu ödüle aday gösterilen Dustin Hoffman, Hollywood'a gelişinden itibaren film yapımında yepyeni ve canlı yaklaşımların getirilmesine yardımcı oldu.

Steve Buscemi
En bilinen rolleri Reservoir Dogs filmindeki Mr. Pink, Con Air filmindeki Garland Greene, Armageddon'da ki Rockhound, The Big Lebowski'de ki Donny ve Fargo filmindeki Carl Showalterdır.Buscemi sıklıkla filmlerde nevrotik ve paranoid karakterleri canlandırmıştır. Coen Kardeşlerin filmlerinde bu nedenle sıkça gözlenen sanatçı Adam Sandler filmlerinde de komedi tarzında kendine yer edinmiştir.


Method Man Grammy
ödüllü bir Amerikan rapçisi ve aynı zamanda prodüktör ve aktördür olup Wu-Tang Clan isimli hiphop topluluğunun bir üyesidir. Bir çoğu onun isminin 1979 da çekilen Peter Chen Lau'nun oynayıp Jimmy Show un yönettiği bir film olan The Fearless Young Boxer den geldiğini düşünse debüyük olasılıkla memeleketi olan Staten Adası' nda method kelimesinin argo anlamı olan marijuana dan gelmektedir.

Resimler

Şans Ayağıma Geldi - The Cobbler izle

Şans Ayağıma Geldi - The Cobbler izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, the cobbler konusu, digiturk 2016 filmleri, the cobbler izle, şans ayağıma geldi izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.