TIKLA ARA

Ruh Eşim - Cafe de Flore

Film bir masum sevgiyi konu alıyor bir kadın ve bir erkek, bir anne ve oğlu arasındaki sevgiyi anlatan Ruh Eşim, sevgiye dair fantastik bir macera, aşkı konu alan mistik ve doğaüstü bir yolculuk.


Ruh Eşim - Cafe de Flore filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ruh Eşim - Cafe de Flore

Ruh Eşim - Cafe de Flore İzler izle

İlk Gösterim tarihi: Ruh Eşim - Cafe de Flore filmini 19.5.2015 21:30 - 23:21 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ruh Eşim - Cafe de Flore

2011 - Kanada Dram, Romantik Ruh Eşim - Cafe de Flore filmin yönetmenliğini Jean-Marc Vallee yaptığı Oyuncuların Vanessa Paradis, Kevin Parent, Hélène Florent, Evelyne Brochu, Evelyne De La Chenelière'ten oluşmaktadır.

Film bir masum sevgiyi konu alıyor bir kadın ve bir erkek, bir anne ve oğlu arasındaki sevgiyi anlatan Ruh Eşim, sevgiye dair fantastik bir macera, aşkı konu alan mistik ve doğaüstü bir yolculuk.

Vanessa Chantal Paradis
, Fransız şarkıcı, aktris ve model. 14 yaşından bu yana müzik ve sinema camiasının içindedir.1972'de Saint Maur des Fosses'te doğdu. Küçük yaşlardan beri müzikle ilgilenen Paradis, 1986'daki "Joe le taxi" şarkısıyla şöhrete kavuştu. 1988'de ilk albümü M&J'yi çıkardı. 1989'da sinemaya adım attı ve Noce Blanche filmiyle gelecek vadeden aktris dalında Cesar Ödülü'nü aldı.

Sam Riley
, 1980 doğumlu İngiliz aktör.Menston, West Yorkshire'da doğdu. 2007 yapımı bağımsız film Control'deki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekti ve çeşitli ödüller kazandı. Bu filmde tanıştığı Alman aktris Alexandra Maria Lara ile birlikte olmaya başlayan Riley, 2009'da güzel oyuncuyla evlendi. Halen eşiyle birlikte Berlin'de hayatını sürdürmektedir.

Michelle Williams
,Dawson's Creek dizisinde canlandırdığı Jen karakterinin başından geçen bir olayın benzerini gerçek hayatta da yaşamış olup,20 yaşındayken Los Angeles'dan dizinin çekildiği Wilmington kasabasına taşınmıştır.

Kristin Scott Thomas, 24 Mayıs 1960 doğumlu İngiliz oyuncu. Daha çok Fransız yapımı romantik-dram filmlerinde rol almıştır. Fransız aktör Pio Marmaï ile başrolü paşlaştığı 2010 yapımı dram filmi In your hands ise kariyerinde rol aldığı en başarılı yapımlardandır.

Alexandra Maria Lara Plătăreanu
, bilinen adıyla Alexandra Maria Lara, Romen asıllı Alman sinema oyuncusu. 1978'te Bükreş'te doğdu. 4 yaşında Almanya'ya gelen Lara 16 yaşına kadar çeşitli televizyon dizilerinde rol aldı ve kendisini bu süre içerisinde geliştirdi. 2004 yılı yapımı Çöküş filminde Hitler'in son günlerinde sığınağında bulunan kişilerden biri olan sekreter Traudl Junge karakterini canlandırdı.

Margot Robbie
, Avustralyalı aktrist. Neighbours isimli operadaki Donna Freedman karakteriyle tanınmıştır. Operadaki rolüyle birlikte iki kez Logie Ödülleri'ne aday gösterilmiştir. 2011 yılına gelindiğinde Laura Cameron karakteriyle birlikte ABC kanallarında yayınlanan Pan Am dizinde rol almaya başlamıştır.

Resimler

Ruh Eşim - Cafe de Flore izle

Ruh Eşim - Cafe de Flore izlehj

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, cafe de flore konusu, digiturk 2016 filmleri, cafe de flore izle, ruh eşim izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.