TIKLA ARA

Romeo ve Juliet - Romeo and Juliet

Ünlü klasiğin taze bir uyarlaması... Romeo ve Juliet'in aşkı sadece ikisinin değil, ailelerin hayatını da derinden etkiler...


Romeo ve Juliet - Romeo and Juliet filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Romeo ve Juliet - Romeo and Juliet

Romeo ve Juliet - Romeo and Julietizle

İlk Gösterim tarihi: Romeo ve Juliet - Romeo and Juliet filmini 6.4.2014  Digiturk  Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Romeo ve Juliet - Romeo and Juliet

2013 - İtalya , İngiltere , İsviçre Tür : Dram , Romantik türündeki Romeo ve Juliet - Romeo and Juliet filmin yönetmenliğini Carlo Carlei yaptığı Oyuncuların Hailee Steinfeld , Douglas Booth , Damian Lewis , Ed Westwick , Paul Giamatti'ten oluşmaktadır.

Romeo ve Juliet izle, Romeo ve Juliet full izle, Romeo ve Juliet türkçe dublaj izle, Romeo ve Juliet hd izle William Shakespeare'ın bir aşk destanından sinemaya uyarlanmıştır. Kılıçlar yerine kılıç isimleri taşıyan silahlar yer alıyor. Günümüz Florida'sında konusu geçmektedir. İki düşman ailenin çocukları birbirlerine rastlantı sonucu deliler gibi aşık olurlar. Aileler savaş içerindedir. fakat iki aşık boşluk bulup kaçarak ordan uzaklaşmak ister.

Hailee Steinfeld, ABD'li aktris. 2010'da oynadığı İz Peşinde (True Grit) filmindeki Mattie rolüyle ün kazanmıştır.Steinfeld, Filipin kökenli bir anne ve Yahudi bir babanın çocuğu olarak Los Angeles'ta doğdu. Griffin adlı bir abisi vardır. 8 yaşında oyunculuğa başladı. True Grit filmine 15 bin aday arasından seçildi. Filmdeki başarısıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar ödülüne aday gösterildi. 2013 yılında iki önemli prodüksiyonda, Romeo ve Juliet ile Ender's Game filmlerinde rol aldı.

Edward "Ed"
Westwick, 27 haziranda 1987'de Stevenage, İngiltere'de doğdu. Westwick 'National Youth Theatre'de eğitim gördü. Britanya'daki televizyon dizilerinden Doctors, Casualty, Afterlife'de oynadı. Britanya rock bandosu 'The Filthy Youth'da Benjamin Lewis, Allingham, Jimmy Wright, Mitch Cox ve John Vooght ile birlikte yer aldı. Gossip Girl adlı dizide Chuck Bass karakterini canlandırıyor. Ayrıca Gossip Girl'deki rol arkadaşı Jessica Szhor'la beraberdir.

Paul Edward
Valentine Giamatti, İtalyan asıllı Amerikalı aktör. Annesi İrlanda asıllıdır. Kariyerine Private Parts, The Truman Show, Saving Private Ryan, The Negotiator, ve Man on the Moon filmlerindeki yardımcı oyuncu karakterleriye başlamıştır. Daha sonra 2000'li yıllarda çektiği American Splendor, Sideways, Cinderella Man, The Illusionist, John Adams, Cold Souls, Barney's Version, ve Win Win filmlerinde başrolde yer almıştır.

Resimler

Romeo ve Juliet - Romeo and Juliet izle

 

Romeo ve Juliet - Romeo and Juliet izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1, romeo and juliet izle, digiturk 2015 filmleri, romeo and juliet konusu, romeo ve juliet izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.