TIKLA ARA

Pixels

Klasik atari oyunlarının görüntülerini yanlış yorumlayıp bir savaş ilanı olarak algılayan uzaylılar, bu oyunlardaki karakterlerin benzerleriyle dünyaya saldırırlar.


Pixels filmini Digiturk Salon 1 Oscars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Pixels

Pixels izle

İlk Gösterim tarihi: Pixels filmini 2 Şubat 2016 Salı 12:55 tarihinde Digiturk Salon 1 Oscars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Pixels

2015 - ABD, Bilim Kurgu, Komedi Pixels filmin yönetmenliğini Chris Columbus yaptığı Oyuncuların Adam Sandler, Kevin James, Peter Dinklage, Michelle Monaghan, Josh Gad'ten oluşmaktadır.

Klasik atari oyunlarının görüntülerini yanlış yorumlayıp bir savaş ilanı olarak algılayan uzaylılar, bu oyunlardaki karakterlerin benzerleriyle dünyaya saldırırlar. Başkan Will Cooper (Kevin James) son çare olarak 80'li yılların atari şampiyonu çocukluk arkadaşı Jules Brenner (Adam Sandler) ve onun oyun delisi arkadaşlarına başvurmak zorunda kalır.

Adam Richard Sandler
, Amerikalı aktör.17 yaşında Adam bazı küçük gösterilerle çok beğenildi ve daha sonra stand up konusunda iyi olduğunu anladı. 80'li yılların ortasında The Cosby Show'da Theo Huxtable'in arkadaşı Smittyi bir sezon oynadı. 17 yaşında kardeşinin zoruyla yaptığı gösteriden sonra onu komedyen Dennis Miller keşfetti. Adam o zamanlar sadece bir dizide bir de MTV'de gözükmüştü. Miller onu Satuday Night Live'nin yapımcısı Lorne Michaelsle buluşturdu.

Kevin George Knipfing
(26 Nisan 1965, Mineola, New York) ABD'li komedyen ve Emmy Ödülü adayı aktör. The King of Queens dizisinde Carry'nin eşi Doug Hefferman rolü ile bilinmektedir.

Peter Dinklage, Emmy ve Altın Küre ödüllü Amerikalı aktör. Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Tyrion Lannister karakteriyle tüm dünyada tanınmıştır.1969 yılında Leonia, New Jersey'de müzik ögretmeni bir anne ve sigorta satıcısı bir babanın oğlu olarak dünyaya geldi. Mendham, New Jersey'de büyüdü. 1991 yılında Bennington College'den mezun oldu.

Resimler

Pixels izle

Pixels izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 oscars hd, pixels konusu, digiturk 2017 izle, pixels izle, pixels izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.