TIKLA ARA

Özel Bir Gün - Un giorno speciale

Sanata atılıp oyuncu olmak isteyen Gina ve şöfor olarak çalışan Marco'nun yolları bir şekilde kesişir. Aksilikler yüzünden bütün günü birlikte geçirmek zorunda kalan bu iki insan birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı bulurlar.


Özel Bir Gün - Un giorno speciale filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalindan yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Özel Bir Gün - Un giorno speciale

Özel Bir Gün - Un giorno speciale izle

Ilk Gösterim tarihi: Özel Bir Gün - Un giorno speciale filmini 31.1.2015 15:40 - 16:59 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Özel Bir Gün - Un giorno speciale

2012 - İtalya Dram Özel Bir Gün - Un giorno speciale filmin yönetmenligini Francesca Comencini yaptigi Oyuncularin Eleonora Albrecht, Filippo Scicchitano, Roberto ınfascelli'ten olusmaktadir.

Sanata atılıp oyuncu olmak isteyen Gina ve şöfor olarak çalışan Marco'nun yolları bir şekilde kesişir. Aksilikler yüzünden bütün günü birlikte geçirmek zorunda kalan bu iki insan birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı bulurlar. Bu birliktelik sonucu birbirlerine aşık olurlar.

Isaac Liev Schreiber (d. 4 Ekim 1967, San Francisco, California, ABD, yaygın olarak Liev Schreiber olarak bilinen Amerikalı aktör, yapımcı, yönetmen ve senarist. Schreiber iki çocuk babasıdır ve 2005 yılından bu yana Naomi Watts ile bir ilişki içindedir. Liev Schreiber Dustin Hoffman ile iyi arkadaştır. Schreiber, bisiklet eskrim, basketbol oynamaktadır ve geçmişte futbol'da oynamıştır.

Paul Bettany
, İngiliz aktör. Akıl Oyunları, Da Vinci Şifresi filmlerindeki performansı ve Iron Man serisindeki JARVIS karakterinin seslendirmesiyle tanınmaktadır.Bettany 1971 yılında sahne şarkıcısı Anne ile aktör ve drama öğretmeni Thane Bettany'nin oğlulları olarak Londra'nın Shepherd's Bush bölgesinde doğdu. Sarah adında bir ablası ve Matthew adında bir erkek kardeşi vardı. Thane, Hertfordshire'daki Queenswood School'da eğitmenlik yaparken, aile kampüste kalıyordu.

Ewan McGregor
31 mart 1971 doğumlu, tam adi Ewan Gordon Mcgregor olan karizmatik oyuncu.Sarki söölemeyi çok seven Ewan'in, her zaman hayali bi rockstar olmakmis ama yinede oyunculugu çok seviyormus ve oyunculuktan baska bir is yaptigini da düsünemezmis. 1995'te Fransa'da Eve Mavrakis'le evlenmis ve bu evlilikten iki tane kizi olmuştur. Şu an ailesiyle birlikte Londra'da yaşamaktadır.

Resimler

Özel Bir Gün - Un giorno speciale izle

Özel Bir Gün - Un giorno speciale izle

Fragman Izle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, un giorno speciale konusu, digiturk 2015 filmleri, un giorno speciale izle, özel bir gün izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.