TIKLA ARA

Oyun 6 - Game 6

Filmde gerçek olmuş olayları hayal olarak kurgulayan bir öyküyle harmanlayan Game 6, 1986 da neredeyse bütün Amerikalıların ekran başına geçtiği bir beysbol şampiyonluk maçı sırasında geçen bir hikayeyi anlatıyor.


Oyun 6 - Game 6 filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Oyun 6 - Game 6

Oyun 6 - Game 6 izle

Ilk Gösterim tarihi: Oyun 6 - Game 6 filmini 12.2.2015 19:10 - 20:36 tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Oyun 6 - Game 6

2005 - ABD Dram, Komedi, Spor Oyun 6 - Game 6 filmin yönetmenliğini Michael Hoffman yaptığı Oyuncuların Robert Downey Jr., Michael Keaton, Catherine O'Hara, Ari Graynor, Bebe Neuwirth'ten oluşmaktadır.

Filmde gerçek olmuş olayları hayal olarak kurgulayan bir öyküyle harmanlayan Game 6 (6. Oyun), 1986 da neredeyse bütün Amerikalıların ekran başına geçtiği bir beysbol şampiyonluk maçı sırasında geçen bir hikayeyi anlatıyor.Bu kritik maçta daha doğrusu şampiyonluk finali maçında, aynı gece aynı saatte oynanacaktır...

Bill Paxton
Amerika'lı aktör ve film yönetmeni. Apollo 13 filmindeki performansından sonra isminden söz ettiren Paxton daha sonra Weird Science, Twister, Aliens, True Lies ve Titanic gibi filmlerle ismini yükseltmeye devam etti. HBO ekranlarındaki Big Love dizisindeki 5 yıllık kariyerinden sonra Emmy Ödüllüne aday gösterildi.

Robert John Downey
, Jr., BAFTA ve Altın Küre sahibi ABD'li oyuncu. Sherlock Holmes ve Iron Man serilerinin yanısıra Chaplin, Natural Born Killers, Good Night and Good Luck, Kiss Kiss Bang Bang, Zodiac, Tropic Thunder ve The Avengers gibi filmler ile de tanınmaktadır.

Michael John Douglas
, bilinen adıyla Michael Keaton, Amerikalı aktör. Beter Böcek'teki Betelgeuse ve Tim Burton'ın çektiği iki Batman filmindeki Bruce Wayne rolüyle hatırlanmaktadır.

Catherine Anne
O'Hara, Kanadalı komedyen ve aktris. Sinema dünyasında Beetlejuice ve Evde Tek Başına filmlerindeki rolleriyle hatırlanmaktadır.1954'te Toronto'da İrlanda kökenli bir ailenin 7 çocuğundan 6.sı olarak dünyaya geldi. Burnhamthorpe Collegiate Institute'ta okudu.

Resimler

Oyun 6 - Game 6 izle

Oyun 6 - Game 6 izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, game 6 konusu, digiturk 2015 filmleri, game 6 izle, oyun 6 izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.