TIKLA ARA

Öteki - The Double

Öteki, bir adamın yaşarken kendi "öteki"siyle tanıştıktan sonra hayatında erimeye başlayan akli sınırları ve deliliğin kontrolü ele alışını anlatıyor.


Öteki - The Double filmini MovieMax Festval HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Öteki - The Double

Öteki - The Double izle

İlk Gösterim tarihi: Öteki - The Double filmini 17 Mart 2016 tarihinde Digiturk MovieMax Festval HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Öteki - The Double

2013 - ABD, İngiltere Dram, Komedi Öteki - The Double filmin yönetmenliğini Richard Ayoade yaptığı Oyuncuların Jesse Eisenberg, Mia Wasikowska, Sally Hawkins, Rade Serbedzija, Paddy Considine'ten oluşmaktadır.

Rus edebiyatının en önemli isimlerinden Dostoyevski'nin, yazdığı dönemde sert eleştirilere maruz kalan eseri Öteki'nin beyazperde uyarlamasını izliyoruz. Öteki, bir adamın yaşarken kendi "öteki"siyle tanıştıktan sonra hayatında erimeye başlayan akli sınırları ve deliliğin kontrolü ele alışını anlatıyor. Yönetmen koltuğundaysa daha önce Submarine adlı bağımsız uzun metraj filmiyle dikkatleri üzerine çeken Richard Ayoade bulunuyor.

Mia Wasikowska
, Polonya asıllı Avustralyalı aktris. 2010'da rol aldığı Alice Harikalar Diyarında filmindeki Alice karakteri ile tanınmıştır.Polonya'dan 1974'te Avustralya'ya göç etmiş fotoğrafçı Marzena Wasikowska ile bir başka fotoğrafçı John Reid'in 3 çocuğundan ikincisi olarak Canberra'da doğdu. Jess adlı bir ablası, Kai adlı bir erkek kardeşi vardır.

Jesse Eisenberg
ilk kez ekran karşısına 1999-2000 yıllarında yayınlanan Get Real adlı komedi-drama TV dizisinde çıkmıştır. Daha sonra birçok filmde rol almıştır. Aldığı rollerdeki başarısı ile birçok ödüle aday gösterilmiş, bunlardan San Diego Yahudi Film Festivali'ndeki "Umut Vaat Eden En İyi Erkek Oyuncu Ödülü"'nü ve rol aldığı diğer kişiler ile birlikte "En İyi Oyuncu Kadrosu Gotham Ödülü"'nü kazanmıştır.

Patrick George "Paddy" Considine
, İngiliz aktör. Aynı zamanda yönetmenlik ve müzisyenlik yapmıştır. America, Dead Man's Shoes, The Cry of the Owl, Le Donk & Scor-zay-zee, The Suspicions of Mr Whicher, Hot Fuzz, ve The World's End gibi filmlerde yer almıştır.

Resimler

Öteki - The Double izle

Öteki - The Double izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, the double konusu, digiturk 2017 izle, the double izle, öteki izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.